Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '08

 
Kategori
Dostluk
 

İntikam, intikam, intikam

İntikam, intikam, intikam
 

Adam yemek yerken korkmuştu.

Korkmadan önce afiyetle yemek yiyen adam, içkisini de yanına alarak hem içkisinden bir yudum alıyordu hem de yemeğini yiyiyordu. Taaki o adam gelene kadar....

Barda müzik çalıyor. 2 tane arkadaş içeri giriyor ve barmenden istediklerini söylüyordu. İki arkadaş barmene spariş veriyordu. Barmenle yakın dostlukları vardı. Bir tanesinin lavaboya gitmesi gerekti. Lavaboya gittiğinde karşısındaki adama bakarak intikam seneryoları geldi aklına.Karşısındaki adam ona ve arkadaşlarına geçmişte tecavüz etmişti. O yavaş yavaş gidiyordu. Adama baktı baktı ve sonra karşısındaki adam ise ‘’ne var bir sorun mu var’’ dedi. O da ona ‘’yok afiyet olsun ‘’ dedi. Sarışın adam tuvalete girdi ve arkadaşına söylemek için sabırsızlanıyordu.

Elini yüzünü yıkadı ve arkadaşının yanına gidip ‘’o orada’’ dedi. Arkadaşı yanına baktı ve onu gördü. Yani o iki arkadaşa ve onun arkdaşlarına tecavüz eden adamlardan bir tanesiydi. Yanına gittiler adamın. Tecavüzcü şaşırdı tabi. Nasılsın iyimisinler bittikten sonra bizi hatırladın mı diye sordu bir tanesi. Tecavüzcü onları hatırlamadıktan sonra kendilerini hatırlattı ve adamı vurdular. O zaman her şey değişti. İntikam saati gelip onları tatlı bir burukluğa sürüklüyordu.

Tecavüzcü de orda yığılmış öbür dünyada geçmişin hesabını kapatıyordu. Ve sonra bir kadın çığlığı duyuldu bardan. Anlayacağınız intikam soğuk yenen bir yemektir.

İntikam intikam intikam......

( ‘’bu yazıyı kardeş gibiydiler ‘’adlı filmden bir filmden esinlenip, onu geliştirerek anlattım)

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..