Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '14

 
Kategori
TV Programları
 

İntikam Dizisi'ne final şoku!

İntikam Dizisi'ne final şoku!
 

Güle güle Yağmur!


Kanal D’nin büyük umutlarla geçen sezon başlattığı, Revenge dizisinden uyarlaması olan İntikam dizisi başarılı grafiğini koruyamadı.

Büyük çıkış yapan dizi, bu sezon sürekli kan kaybediyordu. Kanal D, buna çare olarak butona bastı ve finali Haziran ayında beklenen dizi 20 Şubat Perşembe gecesi final yaparak, ekranlara veda ediyor.

Farkındaysanız senaryonun son bölümlerde gittikçe hız kazandı ve sırların çözülmeye başladı.

Bu da Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Alican Yücesoy, Engin Hepileri, Zafer Algöz gibi ünlü isimleri buluşturan “ İntikam dizisi, reytingleriyle Kanal D'yi mutsuz ediyor”un açık göstergesiydi.

Perşembe akşamları izleyici ile buluşan dizi, atv'deki rakibi Kurtlar Vadisi ile uzun süre amansız rekabette bulunmuş, fakat Star TV'deki Aramızda Kalsın dizisinin yarışa katılması ile de yarışmada geri kalma başlamıştı. Aramızda Kalsın, aslında İntikam dizisi için sonun başlangıcı oldu!

Bu sezon düşüş içerisine giren İntikam dizisi TNS reytinglerine göre dün akşam totalde 15. Sırada yer alabildi, AB Grubunda ise 5. oldu.

Bir dizinin reytinglerde geride kalması reklam gelirlerinin azalmasına sebep oluyor. Kanallar reytingleri kan ağlayan dizileri yayından kaldırma kararı alıyor. Yeni uygulanan reyting denek sistemi bütün kanalları şaşkına çevirdi ve acımasızca bir görünüp, bir kaybolan diziler furyası başlamış oldu.

Dizilerin ansızın yayından kalkması oyuncuların suçu değil! Unutmayalım ki bir projenin sadece kamera önü yok, kamera arkasından kanala kadar pek çok kişi bu sonuca imza atmış oluyor.

Şimdi, her kafadan Beren Saat ismi telaffuz ediliyor. Oysaki belki de Beren Saat bu projede yer almasa dizi bu sezonu dahi göremeyecekti.  

Beren Saat, artık yüzünü ve bedenini dinlendirmeli! Uzun zamandır dizi ve sinema projelerinde yaz-kış çalışan sanatçı uzun bir tatili hak etti.

20 Şubat Perşembe gecesi ekranlara veda edecek olan dizi seyircileri ve Beren Saat’in sevenleri güzel bir veda ile gündemi sallayacağa benzer. Kendini özletecek gibi görünen Beren Saat yeni projesine başladığında ise twitter bir başka sallanacak!

Hayatta özleyenleriniz ok olsun dileği ile…

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..