Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

İntikam dizisinde sürpriz ayrılık! | Nejat İşler diziden ayrıldı!

İntikam dizisinde sürpriz ayrılık! | Nejat İşler diziden ayrıldı!
 

3 Ocak 2013'te yayın hayatına başlayan İntikam , 6 Haziran'da çarpıcı bir sezon finali yaptı.. Başrollerinde Beren Saat ( Yağmur ) , Nejat İşler ( Rüzgar ) , Mert Fırat ( Emre ) , Engin Hepileri ( Hakan ) , Zafer Algöz ( Haldun ) gibi önemli oyuncuları kadrosunda barındırıyor.. 

Senaristliğini Berkun Oya'nın yönetmenliğini ise Mesude Eraslan'ın yaptığı dizinin konusu ise :

Birbirini çok seven baba ve kız :  Adil ve Derin.. Adil'in bir iftirayla hapse düşmesi sonucu yetimhaneye gönderilen Derin'in 18 yaşındayken babasının yazdığı günlüklerle suçsuzluğunu öğrenmesiyle bu iftirayı atanlardan intikam alma vakti isteği doğar.. Hayatının tamamını değiştiren Derin'i artık yeni ve zor bir hayat ve oyun beklemektedir..

Ve bu oyun etrafında gelişen hayatlar.. Bilindiği üzere İntikam dizisi ABD yapımı olan  Monte Kristo Kontu kitaptan uyarlanan Revenge dizisinin uyarlaması.. Yani uyarlamanın uyarlaması... Dizi bu yönde ilerliyor yani..

Kanal D'nin iddialı dizilerinden olan İntikam dizisinin yeni sezonu 5 Eylül Perşembe başlayacak.. Ancak yeni sezon öncesi sürpriz bir ayrılık haberi geldi... Dizide Rüzgar karakterini oynayan Nejat İşler 2.sezon başlamadan diziden ayrıldı.. Ancak İşler'in oynadığı rolü başkası mı oynayacak yoksa o rolün yerine yeni bir karakter mi gelecek orası bilinmiyor..

Dizinin başrolü ilk sezon sonunda durup dururken ayrılır mı yahu ? Hele de bu kadar başarılıyken.. 

Vardır bir hikmeti .. Çıkar yakında kokusu..

Bekleyelim görelim..

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..