Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '15

 
Kategori
Dünya
 

Irak'a girip çıkmayan kalmadı; bir tek Türkiye'nin girmesinden rahatsız oluyorlar...

Irak'a girip çıkmayan kalmadı; bir tek Türkiye'nin girmesinden rahatsız oluyorlar...
 

internetten alınmıştır


Türkiye'nin Musul hamlesine, İran güdümlü Irak Hükumeti karşı çıkıyor...Irak Başbakanı Haydar El İbadi, geçmişte Türkiyeden DAEŞ'e karşı asker istemesine rağmen şimdi Türk askerini istemiyor.

Bu cümleden olarak, Irak Hükumeti, Türkiye'nin Musul'u terk etmesi için BMGK'ya şikayette bulunuyormuş...Oysa, o Güvenlik Konseyi üyeleridir ki, gerek Irak, gerek Suriye tüm İslam dünyasını kana bulamıştır.

Bu adamlar, Türkiye ile işbirliği yapıp, elin gavurunu ülkelerinden kovalamaya çalışmak yerine, Türkiye'yi istemiyorlar ve bunun için de BMGK'ya şikayette bulunuyorlar...Neden?

Bunun temel nedeni, emperyalistlerin İslam coğrafyasında daima, kendi güdümlerinde iktidarlar bırakması ve bunlara destek olmasıdır. Sadece Batılı emperyalistler değil,  Doğunun emperyalisti olmaya çalışan "Şiilik Dini"ndeki İran da aynı şeyin peşinde.

Bugün İslam coğrafyasının kanayan yarası Suriye üzerine üşüşenlere bir bakın: Dünyanın tüm leş kargaları Suriye üzerinde uçuyor...Suriye'nin gerçek sahipleri ise, göç yollarında ölüyor.

Bunun nedeni işte bu emperyalist uşağı yöneticileridir....

Esed gibi zalimler, zamanında emperyalist eliyle buralara yerleştirilmiştir...Bunlar, dışardaki efendilerine boyun eğen, içerdeki halka karşı cabbar olan zalimlerdir.

Şiilik dininin fanatik taraftarları bu coğrafyada emperyalisllerle işbirliği yaparak Sünni katliamları yapmasalardı ne Irak ve ne Suriye bu hale gelirdi...Bu işbirlikçi hainler, bugün de leş kargası efendilerine kışt diyemiyor ama o coğrafyalarda 1000 yıl adalet dağıtan Osmanlı torunlarını istemiyor!

Peygamberiz (as)ın, "Ümmetim 72 fırkaya ayrılacak ama içlerinden sadece biri Hakikat üzere olacak", derken işte bugünü anlatıyor...Kendilerine Ehl-i Beyti maske yapan bu "Doğru yolun sapık kolları" şimdi emperyalistlerle işbirliği yapıyor, Müslüman kanı döküyor ve Müslüman Türkiye'ye karşı duruyor.

Bu İslam coğrafyasındaki halk Türkiye'ye karşı değil...Aksine onların büyük çoğunluğu yeniden Türkiye'nin başını çektiği İslam birliği istiyor. Ne var ki, başlarındaki hainler, bunu engellemek için her türlü tezgahın içinde yer alıyor.

Bunları çoğu, geçmişte Sovyet Rusya'nın desteklediği eski komünistler olduğu için, bugün de Ruslara kucak açıyor, Türkiye'yi istemiyorlar. Bütün korkuları aşağılık iktidarlarını kaybetmek!

Sünni olduğu için Merkezi Hükumetle sorunlar yaşayan Kürt lider Barzani, bugün emperalist saldırılarına karşı Türkiye ile işbirliğine giderken, Şii Araplar Müslüman Türkiye'yi istemiyor...Bunların ne Araplığı Araplık, ne Müslümanlığı Müslümanlık...

Bu hal ilelelebet böyle sürecek sanıyorlar ama çok fena yanılıyorlar...Rus Putin de Amerika da, Çin de buralara gelir, alacağını alır gider, ama biz ebediyyen buradayız...Bunu halk biliyor ama yönetici takımı bilmiyor.

Boynunu emperyalist yuları geçirilmiş Irak Hükumeti, topraklarında cirit atan dünyanın tüm gayri Müslümlerine eyvallah diyor ama Türkiye söz konusu olunca Bağımsızlıktan dem vuruyor..

Hadi oradan sizi gidi emperyalist uşakları...Siz kim bağımsız olmak kim!

İnşallah, yakın bir gelecekte topunuz birden sahiplerinizin kapısına kovalanacaksınız...Artık gider onların kapılarını bekler, orada çanaklarını yalarsınız...

Bu bölgenin geleceğinde sizin gibi, ruhunu emperyalistlere satmışlara yer yok!

Elbette Allah nurunu tamamlayacaktır, siz istemeseniz de....

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..