Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '08

 
Kategori
İnançlar
 

Irak'ın işgalini Tanrı mı istedi?

Irak'ın işgalini Tanrı mı istedi?
 

Tıpkı bizde olduğu gibi, Allah ile aldatmak diğer ülkelerde de var.

Hiçbir ülke, halkına gerçekleri doğru dürüst açıklamıyor. Güya ülkesinin menfaatlerini koruyorlar.

Amerika, Irak’ı niye işgal etmiş biliyor musunuz?

Tanrı istedi diye!

Ya çıkın halkınızın karşısına, deyin ki! Biz dünyanın enerji kaynaklarına göz diktik. Bu nedenle Irak’ı bir bahane bulup işgal ettik!

Dünyanın petrol zengini ülkelerini, ne kadar kendi denetimimiz altına alırsak, o kadar ülkemizin menfaatlerine uygun olur diye düşünüyoruz!

Ülkemizin uluslar arası şirketleri, Irak Petrollerini istedi. Bizde bir bahane uydurup, Saddam’ı indirip, Talabani’yi yerine geçirdik!

Irak’ın ülke bütünlüğü falan bahane, ne zaman Irak’ta bizim işimize yarayacak kadar petrol rezervi kalmazsa o zaman Irak’tan çıkarız!

Irak’ı işgal etmemiz ile birlikte, Tüm Arap âleminin gözüne girdik. Ve onları çok daha rahat kontrol edebiliyoruz!

Ham Petrol fiyatlarının bu kadar yükselmesini sağlayıp, Arapların ağzına bir parmak bal çaldık. Asıl parayı kazanan Amerika’nın uluslar arası büyük şirketleridir!

Şimdi sıra bu kadar fazla parayı bir arada görmeyen görgüsüz Arap’ların, bu parayı harcamalarına yardımcı olacağız!

Birkaç İngiliz Kulübü satın almalarını, çok pahalı lüks yapıları bizim firmalarımız aracılığı ile yapmalarını sağlamak amacındayız!

Bizim sırtımızdan(!) kazandıkları bu paraları, Amerikan Bankalarına çekip, ülke ekonomisine katkı yapmaya, Amerikan halkının refahının artmasına harcamayı düşünüyoruz!

Ha bir de şu var! Biz buradan her yönü daha rahat kontrol edebiliyoruz.

Bizim Irak’ta olmamız, İsrail’e olan tehditleri(!) azaltmıştır. İsrail her ne kadar Musevi inanışına mensup olsa da, bizim söylediklerimizden dışarı adımını atmaz! Biz de İsrail’i istediğimiz gibi kullanırız!

Demiyorlar, diyemiyorlar da bakın. Belki de gelecekte Amerikan Başkan Yardımcısı olacak olan bir kadın, bir Papaz okulunda verdiği derste ne diyormuş!

ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan yardımcısı adayı olan Sarah Palin’in geçen haziran ayında ders verdiği bir papaz okulunda öğrencilerine, ABD askerlerinin Irak’a, Tanrı’nın verdiği bir görev üzerine gönderildiğini söylediği ortaya çıkmış.

Çeşitli internet sitelerinde yayımlanan videoda Irak’a asker gönderilmesini, Tanrı’nın planı olarak nitelendiren Palin, Tanrı’nın verdiği bir görev üzerine askerlerimizi Irak’a gönderen yöneticilerimiz için de dua edelim ifadesini kullanıyormuş.

İşte, tıpkı bizde olduğu gibi halkı din ile kandırıyorlar…

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..