Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '19

 
Kategori
Müzik
 

İrem'den Ters Köşe Albüm

Yaz geliyor, müzik dünyası hareketleniyor. Yeni şarkılar dinleyiciyle buluşuyor. Pop müziğin son yıllarda bize kazandırdığı önemli isimlerden İrem Derici bir proje albümü hazırlıyor. Açıkçası yaz için İrem'den "Sabıka Kaydı" albümündeki Sinan Akçıl şarkısı 'Yazsın Bana' klibini bekliyordum. Bana da ters köşe oldu.

Bu albümde İrem'in sevdiği 90'lar şarkılarını kendi sesinden dinleyeceğiz. Best of değil "Mest of İrem Derici" olarak tanımlanan albümün çıkış şarkısı olarak daha önce Nalan'dan dinlediğimiz "Acemi Balık" düşünülüyor. Sezen Aksu, efsanelerinden biri olan "Gidiyorum"u bu albüm için İrem'e hediye etmiş. Kenan Doğulu'dan "Kurşun Adres Sormaz Ki" de repertuvarda yer alıyor. Diğer şarkılar şimdilik sır gibi saklanıyor. Prodüktörlüğünü Özgür Aras'ın yaptığı albüm mayıs sonunda DMC etiketiyle önce dijital platformlarda, sonra müzik marketlerde olacak.

İrem'le ilk çıktığı yıllardan beri tanışırız; canı ne isterse onu yapan, arı gibi çalışkan bir kız. Çıktığı zamanda yaptığı özenli işlerle pek çok yeni ismin içinden sıyrılmış, hem şarkılarıyla hem de yaşam tarzıyla hep gündemde kalmayı başarmıştır. Her şeyden önemlisi Türk halkının sevgisini kazanmıştır...

 

 

 

 
Toplam blog
: 28
: 50
Kayıt tarihi
: 12.04.19
 
 

Kadir Has Üni. Bilgisayar Müh. & Berlin HTW "Uluslararası İşletme" bölümleri mezunu. İTÜ İşletme ..