Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

İş dünyasının en çok konuşulan isimleri listesinde klüp başkanları 2012

İş dünyasının en çok konuşulan isimleri listesinde klüp başkanları 2012
 

İş dünyasının En Çok Konuşulan İsimleri 2012


Infomag dergisi, Medya Takip Merkezi ve Sosyalmedya.in işbirliğiyle yaptığı ‘İş dünyasının en çok konuşulan isimleri’ 2012 listesini açıkladı. Liste en çok konuşulan 'Spor adamları' listesi gibi. Listenin ilk 5 sırası klüp başkanlarına ait. Sırasıyla: Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören, Sadri Şener, Ünal Aysal, Fikret Orman. Aziz Yıldırım, Sadri Şener ve Ünal Aysal 2011 listesindeki yerlerini korumuş. Bu listede Yıldırım Demirören eski BJK başkanı şu anki TFF başkanı olarak 2011' e göre 8 sıra yükselmiş. Fikret Orman 2011' de listede dahi bulunmuyor.

Liste iki görüşün kanıtı niteliğindedir. İlki, reklamın iyisi kötü olmaz sözünün doğruludur. Çünkü geçen sene Fenerbahçe ve Trabzon' un başarısı bulunmamasına rağmen listenin zirvesinde. Tamamen şike haberleriyle ve dava süreciyle zirvede yer alır. Diğer gerçek de şu ki, iş adamı değil klüp başkanı olmak sizi en çok konuşulan kişi yapar. Yılların iş adamı Fikret Orman geçen sene listede bulunmuyordu. 5 kişiyi birden düşünürsek, hepsi aslında işlerinde başarılı kişiler. Fakat futbol olmasaydı hiçbiri bu kadar çok konuşulmayacaktı. Geçmişe de bakarsak, iş dünyasının içinde olmayan kişilere bu isimler yabancı gelmiştir.

Kişilerin ön plana çıkması klüplere zarar ve iş adamalarına yarar olarak gözüküyor. Başkanlar yaptıklarıyla çoğu zaman klubün önüne geçtiler. Kendileri çok zaman ve para harcamalarının yanında paha biçilmez bir üne kavuştular.

 
Toplam blog
: 56
: 1239
Kayıt tarihi
: 14.11.11
 
 

30 ülke ve yüzlerce şehir gezisi için tatiliyet İstanbul Üniversitesi Arkeoloji ve Tarih bölümü, ..