Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '17

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

İş dünyasının estetik trendini o belirliyor

İş dünyasının estetik trendini o belirliyor
 

Son teknolojiyi Esteworld markasına entegre edip, uzman kadrosu ile vip ekimler gerçekleştiren Dr. Servet Terziler, dünyanın saç ekimi konusundaki en gelişmiş robotunu Türkiye’de uygulayan tek isim. Dünyada sadece 4 ülkede bulunan saç ekim robotu özelikle ekonomiye yön veren ceo’ların, üst düzey yöneticilerin, sanatçıların, bürokratların tercihi. Dünyanın birçok ülkesinden gelen ünlü isimler servet terziler ile vip saç ekim ayrıcalığını yaşamak için sırasını bekliyor.

Robotla saç ekimi nedir?
Dünyanın en saygın insansız işlem yapan robotu olarak kabul edilen, robotik cerrahi sisteminin uzmanlığımız ile entegre edilmesi robotla saç ekiminin tanımı diyebilirim. Modern tıp ve ileri teknolojinin harmanlanmış halidir. Saçsız bölgeye, donör alanından yapılan saç naklinde son günlerde en çok tercih edilen saç ekim yöntemidir.

Bu uygulamayı daha çok kimler tercih ediyor?
Robotik cerrahi sistemini arkadaşlarımda olan iş dünyasının önemli bürokratları sıkça tercih ediyor. Sanat ve spor Camiasından da yerli ve yabancı birçok misafirimiz mevcut.

Fue saç ekimine göre avantajları nelerdir?

-  Robotik Saç Cerrahisi bu alanda son teknoloji olup tüm foliküler birimde hassas bir şekilde işlem yapabiliyor.

- Ensedeki en kaliteli kökleri, sıfıra yakın hata ile topluyor.

-İnsan hatasını sıfıra indiren robot, diğer kıl köklerine zarar vermeden işlem yapabiliyor, bu şekilde foliküler birimde zarara neden olmadan sağlıklı ve doğal bir görünüme kavuşturuyor.

- İnsan gözü ile hesaplanamayan tüm parametreleri hesaplayabiliyor, donör bölgedeki saçların çıkış yönüne göre açılarının ortalaması alınıyor ve hesaplanıyor. Robot kendisini otomatik olarak bu açıya göre ayarlayabiliyor, operatör isterse bu açıyı küçük adımlarla artırabiliyor ya da azaltabiliyor.

- Delgi punch saç derisinin ne kadar derinliğe inilmesi gerektiğini otomatik belirliyor. Operatör ekranı kişinin cilt yapısını belirleyerek saç köklerinin alınacağı alanda ne kadar derinliğe inmesi gerektiğini cihaza belirtiyor. Robot da otomatik olarak bu işlemi yapıyor.

Uygulamanın maliyeti nedir?
Robotla saç ekimi tüm dünyada uygulanan fiyat politikasının aksine en makul fiyatlarda, Türkiye’de, Esteworld’de uygulanıyor. Bizzat uyguladığım bu teknoloji dünyadaki maliyet ortalamasının sadece üçte biri kadar.  

 
Toplam blog
: 51
: 582
Kayıt tarihi
: 10.12.14
 
 

1968 yılında İstanbul'da doğdum. Lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesi'nde aldım. 1985 yılında İsta..