Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '16

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

İş Görüşmelerinde Gülüşünüzle Dikkat Çekin

İş Görüşmelerinde Gülüşünüzle Dikkat Çekin
 

İş Görüşmelerinde Gülüşünüzle Dikkat Çekin


Gülümsemenin karşınızdaki insanlar üzerinde bıraktığı etki yadsınamaz bir gerçek. Bu etkinin, en etkin varlık gösterdiği alanlardan biri de iş hayatı. Günümüzde insan kaynakları uzmanları bu etkiyi o denli önemsiyor ki, iş görüşmesi sırasında gülümsemeyecekseniz, boşuna görüşme yapmamanızı öneriyorlar. Yapılan bir araştırmaya göre, düzgün dişlere sahip olanlar %60 oranda daha başarılı hatta daha zengin bir izlenim bırakıyor.

Eğer güvenle gülümsemiyorsanız, mutlaka dişlerinizle ilgili göstermek istemediğiniz bir sorun var demektir. Aslında kısa sürede çözülebilecek bu sorun, sizi yıllardır gülümsemekten alıkoyuyor olabilir. Burada devreye estetik diş hekimliği giriyor. Geçmişte diş tedavileri mecbur kalındıkça başvurulan tedaviler arasındayken, günümüzde artan estetik beklentiler diş estetiğini ayrı bir uzmanlık alanı olarak öne çıkarıyor. Diş hekiminizin yapacağı estetik gülüş tasarımıyla bir sonraki iş görüşmeniz de, çok daha etkileyici bir izlenim bırakabilirsiniz.

Gülümserken parıldayın!

Pek çok kişinin gülümsemesi sırf dişlerindeki sararma ve lekeler yüzünden yarım kalıyor. Oysaki diş beyazlatma ile kısa sürede beyaz ve parlak dişlere kavuşmanız mümkün. Ev tipi yada ofis tipi diş beyazlatma yöntemlerinden istediğinizi seçerek gittiğiniz her iş görüşmesinde daha parlak gülümseyin!

Eksik Dişler Gülüşünüze Gölge Düşürmesin

Diş eksikliği ön dişlerinizdeyse konuşurken bile eksikliği fark edilir. Arka dişlerdeki eksik tek bir diş bile rahat ve geniş bir şekilde gülümsemenizi engeller. Siz gülüşünü saklamıyor olabilirsiniz. Fakat eksik dişler, karşınızdaki insanlar üzerinde olduğunuzdan yaşlı bir etki bırakmanıza neden olur. Ne kadar bakımlı ve şık olursanız olun, görünüşünüze gölge düşürür. Diş eksikliğini, kalıcı olarak implant tedavisiyle çözmeniz mümkün. Kendi dişinizden bir farkı olmayan görüntü ve işleve sahip implant dişler, kesinlikle güvenli gülümseme için doğru tercih. Diş eksikliğinde uygulanabilecek diğer bir tercih de köprü protezleridir. Hangi yöntemi tercih edeceğiniz sizin kararınız.

Gülümserken Dişlerinizi Gizlemeye Çalışmayın

İş görüşmelerinde dişlerinizin dikkat çekmesi negatif anlamda sizi etkiliyor olabilir. Bunun sonucu gizlemeye çalıştığınız, yarım kalan gülümsemelerdir. Pek çok hastam dişlerinden memnuniyetsizliklerini “gülerken utanmak” olarak nitelendirirken, her gülümsediklerinde bir refleks gibi elleriyle ağızlarını kapatmaya çalıştığından yakınanlar oluyor. Gülümsemek en doğal ve içten halimizin bir yansımasıyken bunu gizlemek yerine rahatça gülümseyebileceğiniz dişlere sadece 1 hafta gibi kısa bir sürede kavuşabilirsiniz. Laminate veneer, dişlerinizdeki kalıcı renkleşmeye, boşluklu, çarpık ya da orantısız görüntüye en hızlı ve zahmetsiz çözümü sunuyor. Görünüş olarak doğal dişlerinizden bir farkı olmadığı gibi sağlamlığı bakımından da doğal dişe son derece yakın. Lekelenmelere karşı direnci ise doğal dişlerinizden daha fazla.

Bir saatlik mülakatta yetenekleriniz ve eğitimlerinizden bahsederken gülümsemek size mutlaka artı puan kazandıracak. Gideceğiniz yeni iş görüşmelerinde kendinize güvenerek gülümserken, mülakat yaptığınız kişilerin aklında pozitif bir izlenimle kalmak elinizde. Diş estetiği çözümleri için mutlaka bir uzmana danışın!

Diş Hekimi Mehmet Zahid Kazandı

http://www.mehmetkazandi.com

İnstagram

https://www.instagram.com/drmehmetzahidkazandi

 
Toplam blog
: 20
: 151
Kayıt tarihi
: 06.04.16
 
 

Ağız ve diş sağlığı, diş tedavileri ve gülüş tasarımı hakkında merak edilenleri kişisel websitem ..