Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '16

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

İş görüşmesinde işi kapmanın sihirli formülü

İş görüşmesinde işi kapmanın sihirli formülü
 

İster iş dünyasına yeni atılın ister istediğiniz bir iş için eski işinizi değiştirin, iş görüşmelerine gitmek beynimizde bir tedirginlik, heyecan ve  endişe yaratır.

Bu duyguyu kimse inkar edemez.

Ancak insan beyni üzerine yapmış olduğum, çok uzun bir çalışma sürecinden edindiğim en önemli tecrübemi sizle paylaşmak istiyorum.

İş görüşmesine gideceğiniz günün bir önceki gecesinde, uykuya dalmadan önce zihninizde istediğiniz senaryonun bir provasını yapın. Prova tam ve gerçekçi olsun. Bu imgelemeye tüm detayları ekleyin. Sizi karşılayan sekreteri, kendisini göremeyecek kadar küçük bir ölçeğe indirgeyin

.

Sonra, görüşeceğiniz kişinin tipini tahmin etmeye çalışın ve aynı şekilde onu da küçücük bir imge haline getirin. Koltuğa oturduğunuzda bacak bacak üstüne atın ve içecek bir şey ısmarlayın. Bu işi onların yoğun talebi üzerine kabul ettiğinizi ve bir takım isteklerinizin olduğunu beyan edin. Bu imgelemeyi çok gerçekçi yapmaya çalışın.

 

İkinci aşamada, soruları siz sorun ve bu işi almanız için sizi nasıl ikna edebileceklerini sorun?

Burada yaptığınız zihnin olağan şartlanmasını kırıp, klişeleşmiş olumsuz düşünce yapısını ters düz etmek ve bilinçaltınıza bu işi almanız için var gücüyle çalışmasını emretmektir.

 

Sonrasında, İstediğiniz maaşı verip veremeyeceklerini sorgulayın. Burada yaptığınız çalışma ile zihinden olumsuz bilgi kayıtlarını siliyorsunuz. Bilinçaltınızı, kendinize olan güven duygunuzu güçlendirmesi için şartlandırıyorsunuz.

 

Tüm bu hayal gücü çalışmanız aşağı yukarı 15 dakikanızı alır.

 

Tüm bu imgelemelerden sonra,  bu hayalinizi bir perde üzerinde dondurup içine girin ve öylece uykuya dalmaya çalışın

Ertesi gün iş görüşmesine giderken işi kabul edip etmeyeceğinizi sorgulayan bir zihinle kalktığınızı görünce kendinize inanamayacaksınız.

 

Denemenizi şiddetle tavsiye ederim.


 Kaybedecek olumsuz hiç bir etkisi olmayan, aksine kendinize olan güven duygunuzu kat be kat artıran bu çalışma ile yaşamınıza istediğiniz şekilde yön verebilirsiniz.

 

yesilpinar333.blogspot.com

yesilpinar24@yahoo.com

 
Toplam blog
: 194
: 1340
Kayıt tarihi
: 15.05.16
 
 

Yazar/Theta Master Eğitmen Sahip olduğu sertifikalar: _Theta Master/EFT Master/Healig Codes Maste..