Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '14

 
Kategori
Eğitim
 

İş görüşmesini olumsuz etkileyecek durumlar - İİENSTİTÜ

İş görüşmesini olumsuz etkileyecek durumlar - İİENSTİTÜ
 

İş görüşmesi herkes için oldukça zor geçen süreçlerdendir. İş görüşmesi sırasında uyulması gereken bazı kurallar dışında bir de iş görümesini olumsuz etkileyebilecek durumlar söz konusudur. Bu olumsuz durumları sıralamak gerekirse;

1. İş görüşmesine zamanında ve biraz erken gitmek nasıl olumlu bir davranış olarak algılanıyorsa, yarım saat kadar önceden gitmek oldukça kötü intiba bırakmakta ve işe alma için baskı yaratıyormuş gibi hissettirmektedir.
2. İş görüşmesini en çok olumsuz etkileyen konulardan birisi de mesleki yeterlilik sağlacak herahangi bir sertifika programına katılınmamış olmasıdır. Bu nedenle bu konuda yetersizliği olan kişilerin bu açıklarını kapatabilmek için online eğitim programlarından yararlanmalarını tavsiye ederim.
3. Diğer yandan mülakat sırasında el, saç, burun gibi organlarla oynamaktan kaçınmak daha çok olumlu sonuçlara neden olacaktır.
4. Görüşme sırasında mutlaka takip ettiğiniz yayınların neler olduğu sorulacaktır. Bu sorunun cevabı olarak kitap dağarcığınızı da göz önüne alarak herkesin bildiği yayınlar dışında yayınlar söylemelisiniz. Bu sizin sıradan biri olmadığınızı tanımlamak açısından önemlidir.

http://www.iienstitu.com/is-gorusmesini-olumsuz-etkileyecek-durumlar/

http://www.iienstitu.com/online-egitimler/

 
Toplam blog
: 24
: 1041
Kayıt tarihi
: 10.07.09
 
 

Birçok hayalin kahramanı bu yoldan geçerken, hepimiz aslında tek bir ideale koşuyorduk... ..