Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '08

 
Kategori
İnternet
 

İş imkanları

İş imkanları
 

İnternet

İş imkanları

Arkadaşlarla iki gündür ciddi ciddi tartışır olduk.Acaba internet aracılığıyla para kazanma imkanı var mı, yok mu?

Bu işten ciddi para kazananlara bakarsak oldukça mütevazi şartlarda bu işe başlayıp ardından işlerini büyütüp Dünya devlerini oluşturmuşlar.

Şimdi diyeceksiniz ki , "bu işi yapanların en azından internet ve bilişim ile ilgili en azından belli bir miktar alt yapıları var.Ben her ne kadar sadece yazıcı olarak bu işin içinde olsamda " E bizimde bu konuda oldukça becerikli arkadaşlarımız var. Zaten iki gündür onlarla tartışıyorum. Bilgi birikimlerini birleştirip , para getirebilecek bir oluşum haline getirerek neden yola çıkmıyoruz diye.

Ancak ismi lazım değil bir tanesi tamamen karamsar. Bu iş için çok geç kaldığımızı ve yapabileceğimiz hiç bir şeyin olmadığını söylüyor. Aksine , sürekli olarak kullanıcı sayısının arttığı ve kullanıcı yelpazesinin genişlediği şu kocaman dünyada istendiği taktirde yeni oluşumların mümkün olduğuna inanmaktayım. Diğeri ise oralı bile değil.Neden olmasın sorusuna pek cevap vermiyor , ancak gönülden inanmadığı da bir gerçek.

Domain isimleri alınıp satılırken , 2 yıl öncesine kadar ismi duyulmayan bir çok site şimdi milyarlarca dolara alıcı bulurken, bu pırıltıyı yakalama yolları olmalı gibi geliyor.

Bu alanda herşey bulundu ve bitti mi?

Bilmiyorum çok mu ütopik düşünüyorum?

Sizler ne dersiniz yazar arkadaşlar?


 
Toplam blog
: 54
: 742
Kayıt tarihi
: 03.10.07
 
 

Ev hanımıyım. Gıda mühendisiyim. Ancak şu anda çalışmıyorum. Evim işim olmuş durumda. Amatör olarak ..