Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '10

 
Kategori
Siyaset
 

İşçiler sokakta donarken.Mecliste kavga niçin?

İşçiler sokakta donarken.Mecliste kavga niçin?
 

Mecliste kavga var. Arınç meclis başkanına yanlı davranıyorsun, meclisi tarafsız yönet diye uyarmış(!) Tabi heyacanlı sayın Başbakan yardımcısı biraz dozunu kaçırmış olabilir. Ne var bunda.?

Yıllardır saklanan sır nihayet su yüzüne çıkmış. Nejat Uygur'u ziyaret etmek isteyen sayın Emine Erdoğan GATA ya alınmamış. İyide şimdiye kadar neden saklanmak gereği duyulmuşken birden bire gündeme geldi. Sahi iktidar tüm gündemini bitirdide geçmişten mi meded umar oldu? Emine Erdoğan'a yapılan her kime yapılımış olursa olsun tasvip etmiyoruz. Gel gör ki sokakta işçiler donuyor.

Bir AKP li Başbakan'ımıza Peygamber benzetmesi yapmış. Valla onlar dini bizden iyi bilirler, Hz. Muhammet'ten sonra da peygamber geleceğini bilmiyorduk onu da öğrendik. Geçte olsa o kişi partiden atılmış mı yoksa istifa mı etmiş neyse Ama Tekel işçileri sokakta donuyor.

Sayın Başbakanımız yıllardır içinde tututuğu öfkesini mecliste haykırırken maksadını da aşan öfke seline kapılarak parmak adamlarını MHP grubu üzerine yönlendiriken, dışarda yalnızca müktesep haklarını isteyen Tekel işçileri üşüyor.

Tekel işçileri donmaya devam etsinler. Meclise gönderdiğimiz parlementerlerimizin gündemin de yoklar. Kavgayı kim körükledi? Yapılan AKP ye haksızlık mı? gündem belirlendi. Şimdi akil adamlar köşelerinde sutunları dolduracaklar. "Başbakana yapılan bu haksızlık kabul edilemez." Bu ülkede Başörtülü yani türban'lı GATA ya sokulmaması demokrasi ayıbı" "Bu anayasa ile bu işler yürümez" v.s, v.s Oysa bu akil adamlar 12 eylülün savunucuları olduklarını unutmuş görünüp topluma ince ayar vermeye çalışırken. Tekel işçileri gündemlerinde yok. Oysa Tekel işçileri dışarda donmakta.

İşçiler sokakta dona dursun. Mecliste vekillerimiz kavgada.

Aldıkları maaşlarda tüyü bitmemiş yetim hakkı yokmudur?

Özelleştirme adı altında satılan KİT lerde yetim hakkı yok mu idi?

Tekel işçilerini aldıkları üçretin yarısına çaışacak binlerce insan var diyenlere duyurulur.

Ben şahsen AKP millet vekillerinin danışmanlarının aldığı maaşın dörtte birine çalışmaya hazırım. Eminim ki benim gibi hazır olan milyonlarca insan var.

Yetim hakkına sahip çıkanlara duyurulur.

 
Toplam blog
: 139
: 795
Kayıt tarihi
: 29.09.06
 
 

10.12.1949 yılında Nurhak'ta fakir bir ailenin yedinci cocuğu olarak dünyaya geldim. Ziraat okulunda..