Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Anadolu'da doğdum, İlk tahsilimi memleketimde, orta ve yüksek tahsilimi İstanbul'da tamamladım. Tasarım mesleğimi severek yapıyorum. İstanbul'da yaşıyorum.

 
 
Şu bizim bilindik hikâyeler…

Yazdıklarınız çok doğru unutulan önemli bir husus var. Halkı Müslüman olan ülkelerde darbe istemeyenler, şiddet ve kargaşa istemeyenler yine Müslümanlar oluyor. Yine çeşitli ülkeler tarafından organize edilen paravan İslamcı yada farklı ideolojik ad altında üretilen örgütler, batı yanlıları, laikler bakıldığında birlikte hareket ediyorlar. Yapılan eylemlerde bunu gösteriyor. Müslüman toplumlarda tek eşlilik varken çok eşli olanların çoğunun İslamla ilgisinin olmadığını göreceksiniz.Mısır a bakıldığında şiddet istemeyen Müslüman kardeşler, darbecilere 4 eş gibi ahlaksız teklifte bulunan Müslüman kardeşler değil. Bu durumda sürekli asılsız haberlerle suçlanan ve global güçlerin hedefi olan Müslüman halklara haksızlık yapılıyor.Geçmişte Rusya nın işgal ettiği Afganistan bugün nato güçlerinin işgalindedir.Yani ülkeleri kendi haline bırakılmıyor.Bu ülkelerde halkın uyanması halinde sömürgelerine devam edemeyeceklerini bildikleri için askeri yönetimlerle halkları baskı altında tutuyorlar.

31 Temmuz 2013 12:14
Gezi Parkının kazanımları: Sırrı Süreyya Önder olmalı... 2023'e Süreyya önderliğinde hazırlanmalı

Kendi ütopik dünyanızda kararlarınızı vermişsiniz.Hala anlayamadınız mı demokrasi içerisinden süzülen bir diktatörlüğün kurbanı olduğunuzu, önce fikir sahibi olmak için bilgi sahibi olmak gereklidir. Derdiniz sadece solsa diğerler kitleler hakkında yorum yapma hakkına sahip olmadığınızı düşünüyorum. Bırakında herkes kendi kararını versin. Sermaye gruplarının beslediği hareketin sonu pişmanlıktır.

25 Haziran 2013 13:08
 
Toplam blog
: 1
: 118
Kayıt tarihi
: 18.06.13
 
 
 
 

 
Merak etmeye başladım biz mi Twitter i kullanıyoruz Twitter mı bizi kullanıyor.