Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Rumikorman (Korman Türkmen)

http://blog.milliyet.com.tr/rumi

22 Ağustos '07

 
Kategori
Yoga / Meditasyon
 

Işık evrenleri

Işık evrenleri
 

Kozmik Evrende enerji tekdir. Enerjiyi negatif ya da pozitif yapan insan bilincidir. Beden ve Ruh bir bütün olarak yaratılmıştır. Bedenimizle yapabileceğimiz şeyler sınırlı olmasına rağmen, İnsan Ruhunu geliştirdikçe bu sistemin dışına çıkarak Takyon Evrenlerde seyahat edebilecek kadar Metafizik bir varlıktır.

Tüm evreni saran ve etkisi altına alan sistemin ana merkezi insandır. Zira insan ruhu ile diğer varlıklardan üstün yaratılmış ve sonsuz kâinatın bilgisi insana verilmiştir. Bu evrende tek ve değişmez gücün varlığının bir eseri olduğumuza göre, kâinatın efendisi olmamamız için herhangi bir sebep yoktur. Yeter ki asıl amacımız ve tüm hayatımız Ruhumuz ile hissetmek ve Ruhumuz ile yaşamak olsun. Kâinat ve diğer sistemler sonsuz bir enerjiye sahiptir ve Makro evrende her daim ışık vardır. Aynı şekilde, insanın ruhunda da Mikro evrenler ve sonsuz Takyon Enerjiler mevcuttur. Manevi alemlere girerek bu Takyon Enerjisini yaşamak mümkündür.

Manevi alemlerden gelen Takyon (Nur) enerjisi her daim tüm varlıklara hiç durmadan eşit olarak dağıtılır. Tüm evren bu ışık sayesinde parlar ve enerji kapıları girmek isteyenler için her daim açıktır. Yeter ki Allah'a yönelelim ve her daim O'nu zikredelim. Zaten hiç inanmıyorum diyen bir insan bile kalben sürekli olarak Allah'ı zikretmektedir, ama bunun farkında değildir. Evrende her şey Allah’ı ve O’nun sonsuz Nuru (Takyon Enerjisi) ile bir bütünlük içersindedir. Asla hiçbir varlık O’nun enerjisi dışına çıkamaz. Allah her daim nuru ile bizi aydınlatsın ve bize nur kapılarını açsın...

 
Toplam blog
: 81
: 9709
Kayıt tarihi
: 01.12.06
 
 

1968 Ankara doğumluyum. Selçuk Üniversitesi, Doğu Dilleri ve Edebiyatı, Fars Dili ve Edebiyatı Bilim..