Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '17

 
Kategori
Magazin
 

Işıl Yücesoy'dan Kapadokya'ya Hediye

Işıl Yücesoy'dan Kapadokya'ya Hediye
 

Efsane sanatçı Işıl Yücesoy, Hakan Eren-Ossi Müzik etiketiyle çıkardığı "Hayat Herkese Aynı" maxi single'nda yer alan "Neden" şarkısına Gökhan Özdemir yönetmenliğinde klip çekildi.

Hayatlarımıza unutulmaz izler bırakan, usta oyuncu ve yorumcu Işıl Yücesoy 38 yıl sonra çıkardığı "Zamansız" albümünün ardından, Hakan Eren-Ossi Müzik etiketiyle yayınladığı "Hayat Herkese Aynı" maxi single'nda yer alan "Neden" şarkısına Gökhan Özdemir yönetmenliğinde Kapadokya'da özel bir klip çekildi. Klibin hikâyesinde "Yıllar önce Kapadokya'ya veda eden bir kadın ve yıllar sonra tekrar Kapadokya'ya gelmiş hali o günleri özlemle hatırlıyor". 

Yönetmen Gökhan Özdemir'in açıklaması: Yer aldığı projeler dolayısıyla yıllarını Kapadokya'da geçiren Işıl Yücesoy kliple bu güzel yere bir hediye bırakmak istedi. Biz de küçük bir ekiple Kapadokya'ya gittik, orada bulunan Aşk ve Mavi dizisinin ekibi de, konu Işıl Hanım olunca bize destek verdi ve büyük bir ekibe dönüştük. Kapadokya'nın dokusunu kullanıp şarkının duygusunu yansıtan bir klip çekildiğini belirtti. "Neden" şarkısının klip fotoğraflarını, moda fotoğrafçısı Ufuk Eral çekti. Şarkının sözleri Sacit Şerbetçi'ye, bestesi Işıl Yücesoy'a, düzenlemesi ise Tansel Doğanay'a ait.

MURAT FIRAT

 
Toplam blog
: 123
: 657
Kayıt tarihi
: 16.06.16
 
 

İletişim fakültesi öğrencisi ..