Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '08

 
Kategori
Astroloji
 

İsim falı

İsim falı
 

isim falı ve siz


Önceden yazdığım bu yazıyı biraz geliştirmek istedim.

Aslında astrolojiyle çok ilgilenirim.. Bir şey keşfettim isim falı diye. Bakın ama çok şaşıracaksınız. Bakarken şaşırmamaya gayret edin ama şaşıracaksınız. Örneğin ''Ali'' ismini ele alalım.Ali isminde üç tane harf var. A harfi sizin çok saf yani duyduğunuz her şeye hemen inanıyorsunuz anlamına giriyor. Sizde ''L'' harfi olduğunuz için. 29 ile 31 yaş arasında yaşayacağınız derinden olaylar 30 yaşından sonraki hayatınızı şekillendirecek.Siz de İ harfi var . O zaman siz hassas oluyorsunuz. Hadi size kolay gelsin sevgili okuyucular. Aşağıda verdiğim bilgilerin yanına parantez içinde örnekler vermişim. Onlar o adlarla sınırlı değildir. Sadece aklıma gelen isimlerdir.Yani illa cemiller ,caferler insanlara iyi niyetle yaklaşmıyor. C harfi ile başlayan herkes insanlara iyi niyetle yaklaşıyor. Bu diğer harfler ile de geçerli.

Örneğin: Bir kişinin ismi ‘’A’’ ile başlıyorsa o kişi çok saf biri oluyor. Her duyduğuna inanıyor.( Ali , Ahmet)

Bir kişinin ismi ‘’B’’ ile başlıyorsa ön sezileri kuvvetli oluyor. Bunun yanı sıra erken yaşta evlenmemeleri , evlenirlerse mutsuz olacakları anlamına geliyormuş. Evlilik ne kadar geç olursa o kadar iyi olur yani.( Burhan , Bahri)

İsmin içinde ‘’C’’ harfi varsa o kişiler iyi niyetle yaklaşır insanlara.( Cafer, Cemil)

‘’D ve T’’ harfi olanlar kızdıklarında kıyameti koparıp, çok agresif olurlar. Çok güçlü insanlar olur. Onları kimse yıkamaz.  Sanatçılar ve mafya babaları bu harften olur genellikle.( derya , deniz, Tayfun , Talip)

‘’F’’ harfli kişiler ilk aşkıyla evlenmezlerse mutluluk kaf dağının arkasında olur . Meraklı yanları sürekli başlarını ağrıtır. ( Fahri, Faik)

‘’G’’ harfli kişiler gergin yapıda olurlar.( Agah, Engin)

‘’H’’ harfli kişiler . H harfi adın başındaysa her zaman her konuyla ilgili başarılı olur.( Hasan , Hale). Bir de bir kişinin herhangi bir isminde H harfi var ise o kişinin Hareketli ve Canlı hayatı vardır

‘’E’’ harfini unutmuşum. E harfindeki kişiler üzüntü ve sevinci aynı anda yaşarlar.( Ersin, Eşref)

‘’J’’ harfli kişiler kıskanç ve kaprisli olurlar.( Jale)

‘’K’’ harfli kişiler ünvan sahibi kişilerdir.( Oktay, Kemal gibi )

‘’L’’ harfi olanlar 29 ile 31 yaş arasında yaşamını derinden etkileyecek  olaylar onun 30 yaşından sonraki  geleceğini şekillendirir. Genellikle ekonomik sıkıntıları olmaz. ( Lale)

‘’I ve i’’ harfi olanlar hassas oluyormuş. (Ali , Ezgi)

‘’N’’ harfi olanlar sağduyulu kişiler oluyor. (Nuran , Neriman)

''M'' harfi olanların ticarete yatkınlığı vardır. ( Mehmet, Melek)

‘’O’’ harfli olanlar duygularını kolay kolay açığa vurmazlarmış. Çok hayalperest olurlarmış. (Osman)

İsimleri ‘’RE ve RA’’ harfli ile başlıyorsa para sıkıntısı çekerler; ÇÜNKÜ paralarını olur olmaz her yere harcarlar.( Ragıp , Recai)

‘’S ve Ş’’ harfli olanlar erken yaşta evlenirler. Cinselliği erken yaşta öğrenirler. (Salim , Sezgin)

‘’V’’ harfli kişiler ‘’bana dokunmayan yılan bin yaşasın’’ mantığıyla yaşarlar. (Merve)

‘’Y’’ harfi olanlar 10 yaşından sora yaşayacağı derinden olaylar onların geleceğini şekillendirecek ve o olaylar onun hayatı tanımalarına yardım edecek. En önemlisi onlar da güçlü bir kişilik oluşturacak.( Yeşim, Yakup)

‘’Z’’ harfli kişiler ise okumaya meraklı kişilerdir.  Kitap okumayı severler.(Zara)


İsminde R, L , N harfi olanların şanslı kaderleri oluyor.

Bunları yazarken copy-paste yapmadım. Tek tek aklımda ne varsa yazdım. Herkese kolay gelsin.

Noktalı harflilerde genelde aile sorunları olur .( i ,ö ,ü harfleri bunlara örnek olur). Dikkat ederseniz Güler, gülay gibi isimlerde hep aile sorunları olmuştur. Bu meselelerle uğraşmaktan yüzleri doğru dürüst gülmez.

G ve K harfli isimlere sahip olanlar; içinde S, Ş, T, H, O, R, N ve Z harfi geçen isimler taşıyan kişilerle sorun yaşayabilirler.

Gelelim ş, ç,ğ harflerine .... .  Bu harfler soyadında bulunuyorsa kariyer sahibi olurlar. Ş ç ğ harflleri soyadındaysa risk alan ,gözü kara kişiler oluyor.

Bir insanın son harfi ''met'' ile bitiyorsa o kişiler 40 yaşından sonra başarılı olurlar.  Para 40 yaşından sonra gelir.  (Ahmet Mehmet )

Bu yazıyı çok değiştirdim . En son hali budur. Bu yazı şaka amacıyla yazılmamıştır  !

 

 

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..