Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '19

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

İşin Sonuna Bak Sen

Geçmiş yıllarda TRT'de bir yerli dizi yayınlanıyordu. Dizide bir bakkal ile müşterileri arasında konuşmalar oluyordu. Mahalledeki olaylar konuşulur, yorumlar yapılırdı. Bakkal her konuşmasının sonunda 'işin sonuna bak sen' derdi. Aklıma geldi birden işte.

Suriye sınırımız boyunca terör örgütünden temizlenmesi için askeri operasyon devam etmektedir. Cumhurbaşkanı sınır boyunca güvenli bölge oluşturulmasından bahsetti. Operasyon başarılı bir şekilde sürdürülmekte, terör örgütleri iç taraflara çekilmektedir. Bu harekatın terör örgütünü yok etmeyip, sınır bölgesinden uzaklaştırılmasını sağlayacaktır. Ancak Türk askeri ne zamana kadar bölgede kalacaktır. Yine terör örgütü güvenli bölgenin yanıbaşında olacaktır. Güvenlik nasıl sağlanacaktır. ÖSO'ya bırakıldığında güvenliği sağlayabilecek midir? Kuşkulu. YPG ile ÖSO karşı karşıya gelecektir. Zaten dünya bize karşıdır. Suriye rejim kuvvetleri ile Türk askerinin çatışma ihtimali vardır. Haliyle bir ülkenin egemenliğinde olan topraklarda operasyon yapılıyor. Hassas  bir süreçten geçiyoruz.

Haliyle devlet yetkilileri bu konuları enine boyuna görüşmüşlerdir. Umarım Türk askeri en az zaiyatla bu operasyonu sonlandırır.

 

 
Toplam blog
: 491
: 222
Kayıt tarihi
: 15.03.11
 
 

A.İ.T.İ.A Yönetim Bilimleri Fakültesini bitirdim. Kütüphaneci ve Maliyeciyim. Emekli oldum. İlgi al..