Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '18

 
Kategori
Siyaset
 

İşinize Bakın

İşinize Bakın
 

Siz sürekli olarak Atatürk ve Cumhuriyet'i tartışadurun, elin oğlu dolarına dolar borsa gelirine borsa geliri katsın, tomar tomar yurosuna yuro istif etmeye devam etsin!

Atatürk ve Cumhuriyet kimsenin tekelinde değildir.

Atatürk ve Cumhuriyet üzerinden siyaset üretmeye çalışırsanız bir arpa boyu yol almanız kabil değildir.

İktidar partisi onaltı yıldır Atatürk ve Cumhuriyet ile dolaylı siyasetini yürütüyorken, anamuhalefet partisi dolaylı siyasete karşı aynı güzergahta aynı dil ve aynı üslupla Atatürk ve Cumhuriyet üzerinden siyaset üretmeye çalışması yerine farklı siyaset üretmesini beklerdim.

Atatürk ve Cumhuriyet ilelebet yaşayacağına göre ve hiç bir güç tarafından da yok edilemeyeceğine göre siyasi partiler tarafından Cumhuriyet tarihinde görülmeyen tartışmalar neyin nesi oluyor?

Oturun oturduğunuz yerde ve ülkenin kalkınması için kafa yorunuz Atatürk ve Cumhuriyet üzerinden siyaset üreteceğinize iktidarı ve anamuhalefeti dahil!

AKP iktidarı bir dönem kapalı siyasetini yürütmek adına resmi bayram kutlamalarını okullarda kardırmışken yeni bir kapalı siyasetiyle tekrar yürürlüğe koyduğunu görüyoruz.

Görüyoruz ki AKP iktidarı Atatürk ve Cumhuriyet üzerinden dolaylı şekilde siyaset üretmektedir. Anamuhalefet partisi aynı hatayı neden yapıyor anlamış değilim.

Gerek yok Atatürk ve Cumhuriyeti konuşmak çünkü Türk halkının kılcal damarlarına kadar hatta moleküllerine kadar işlemiştir her iki değer.

Boşuna zamanınızı ziyan etmeyiniz ey siyasiler. Daha doğrusu seçmeni daha fazla küçümsemeyiniz. Bu tutumunuz (hem iktidar hem muhalefet) seçmenle alay etmek oluyor.

Her kim Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili siyaset üretmeye çalışıyorsa o parti ucuz siyaset üretiyor demektir.

İşinize bakın biraz da!

Asgari ücretin arttırma formülleri üzerine kafa yorunuz biraz da olmaz mı?!

Açlık sınırını konuşunuz tartışınız!

Yoksulluk sınırı üzerinden aritmetik yapmaya çalışınız!

Merak etmeyiniz Atatürk ve Cumhuriyet herkesin yüreğinin en derin yerinde tazeliğini her daim korumaktadır.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..