Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '21

     
    Kategori
    Yapı / İnşaat
     

    İskele Kurulumu

     
    İskeleler, yapılarda yüksek noktalara kolayca ulaşarak güvenli bir biçimde çalışmaya imkan tanır. İskele kurulumu yapmadan önce İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) çerçevesinde iş kazalarının yaşanmaması için gerekli tedbirleri alırız.
     
    TSE onaylı ve standartlara uygun olan iskeleleri kurarken zeminin sağlamlık kontrolünü yaparız, gerekirse zeminde iyileştirmeler yaparız.
     
    Statik hesapları yapılan iskelenin kurulumu İskele Kurulum Elemanı (Seviye 3) Ulusal Yeterliliği belgesi olan yetkili ekibimiz tarafından profesyonelce yapılır.
     
    İskele kurulumu işi projeye uygun olarak gerçekleştirildikten sonra yapılarda inşaat mühendisi, inşaat teknikeri veya yüksek teknikeri tarafından; gemi inşası işlerinde ise gemi inşaatı mühendisi tarafından kurma, kullanma ve sökme planı kontrol edilir.
     
    Periyodik olarak kontrollerin yapılmasını da sağlarız.
     
    Şantiyelerde yapılacak işe uygun olarak seçilen iskeleler, güvenli çalışma ortamı oluşturmak ve çalışanların güvenli bir biçimde işlerini yürütebilmesini sağlamak için kurulur. İskelelerin en önemli özelliği; yüksekte güvenli çalışmaya imkan tanımasıdır.
     
    Bu bağlamda “Yapı İşlerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetmeliği” kapsamında güvenlikli iskele kurulumu ve sökümü yetkili kişiler tarafından yapılmalıdır.
     
    Kaynak: https://imdiskele.com/iskele-kurum-sokum/
     
    Toplam blog
    : 1
    : 36
    Kayıt tarihi
    : 13.07.21
     
     

    İskele kurulumu ve sökümü ile ilgili tüm süreci tek çatı altında firmamız bünyesinde gerçekleştir..