Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '20

 
Kategori
İlişkiler
 

Islak Dudaklar

Hayat panayır, güzellik ziyafet; lakin yapabilene. Teni ten olarak sevdiğin zaman işkembe yemek gibi, bir başka mutluluk vermez tadı kokusu. Köpekler iğdiş, inekler aşım, sevmeyi öğrenemedim; ah benim akılsız başım.

Cinsellik hayatın zevkidir; lakin basit cinsellik insanı mutsuz eder. Hele bir de kendini bir şeylere hazırlamışsan, ama onu bulamamışsan… Kadınların ve erkeklerin %90’ı cinselliğin c’sini bile bilmiyor. Cinsellikte mutluluk için Tanrı’nın seni farklı yaratması ve hayatın sana farklı şeyler vermesi değil senin kendin için bir şeyler yapman lazım.

Cinsel terbiye aptalların işi, yatak odalarının kapılarını kıran ve yataklara sığmayan azgınlık olmadan mutluluk olmaz. Cinselliğin insanlara öğretilmesi lazım. Hazır vücutlarda mutluluğun bir parmak balı var ve bizler onunla yetiniyoruz; oysa fantezi dağlarının arkasında güneş rengi zevk balları ile dolu aşk kovanları var.

Tanrı kadın ve erkek vücudunu sanki sadece aşk için yaratmış - ve ululuğunu bir kez daha teyit ettim, mükemmel yaratmış- ama neye yarar bilgisiz tuvalete bile gidilmiyor, işte bilgisiz kullanıyorlar. Aşk bu sanıyorlar, cinsel zevkin zirvesine ulaşamadan, akılsız, bilgisiz, bıcırdıklar aşk dağlarının eteklerinde oyalanıyorlar.

Sevmeyi ve sevdirmeyi bilmeyene aşk yasak olmalı; nuru pak bedenler size inek gibi yalayın diye mi verildi? Bir şekilde yapılan sevişme sevişme değil; on şekilde yapıldığı halde artık yeter denilen sevişme de öyle. Sonu yok, sınırı yok, evrenin dışına taşmayan fantezilerle yanıma gelme.

Aşk orgazm değil, orgazma varmadan bin kez orgazm olmaktır. Cinselliği bilmeden yaşamak ne büyük eksiklik, boşa yaşıyorsun hayatı bir nevi; ey evrenin aptalı mezarda ağlayacak arzuların.

Kişi cinsel mutluluğu kendi kendine bulamaz ve insanlar “Bana cinselliği öğret” diyemezler kaldı ki yasaklar da var. “Dibini bulan var mı” diyen öküzlerin eline kaldık.

Aşk/cinsellik kitap okuyarak öğrenilemez, yetişkinler için internetleri ile kendi şifrelerinde açılan gece yarısı videoları şeklinde uygulamalı aşk dersleri verilmeli. Amcam gelinini internete bile oturtmuyor ya yine de bildiğini sananlar bir şeyler öğrenebilir.

Lakin ilk yardım tarifi gibi olmamalı, porno tadında, insanlar öyle yapmayı arzulamalı. Kadınlar bilsinler ki cinselliği bilmedikleri için kocaları başka kadınlara gidiyor, anuşka yatakta dans ediyor çünkü. Yuvanın mutluluğu için yapılınca ahlaksızlık dersi değil ahlak dersi oluyor.

Cinselliği sadece yatıp kalkma sanan zavallılara acıyorum! Siz pınarın başında kaçamak bir öpüşe gizli gizli gülüşürken aşkın saatini bayramı bekler gibi bekliyor bu işi bilenler. Vücut hazırlanır, fanteziler uçuşur beyinde, rüyana girer on bin kilometre uzaktaki Japon kızı. Hayat birden değişir, dağların arkasından kopup gelir bir delikanlı;  ama ne anlayacaksın, görmemiş, bilmemişsin ki…

Sevilmemiş vücutların cennete gitme ihtimali yoktur, sevmemişler insanlıktan bahsedemezler. Ve aşkı, cinselliği yasaklayanlar dilerim iki cihanda perişan olurlar. İnsan sevdiği ile mutlu olur, pazardan aldığı ile değil; cinsellik her erkekle/her kadınla yaşanır yeter ki gönül istesin. 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..