Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '11

 
Kategori
Güncel
 

İslam alemi karışıyor(mu?)!..

İslam alemi karışıyor(mu?)!..
 

Yemen'deki karışıklık haberlerini okurken, Mısır'ın da karıştığını duyduk.


Tunus'ta, üniversite mezunu seyyar satıcı bir gencin ''geçim derdi'' yüzünden kendini yakması ile başlayan ''Halk ayaklanması'', 23 yıllık diktatör'lüğün sonu olmuştu. 

Halk ayaklanması ile Tunus Diktatörü'nün Ülkeden kaçması üzerine, Libya Diktatörü Kaddâfi; ''Ne olurdu biraz daha bekleselerdi. Kısa bir zaman sonra seçimler vardı. Zâten seçimlerde bıracaktı Zeynel Abidin Ali...'' şeklinde bir açıklama gereğini duymuştu. Anlaşılan o ki; Libya Diktatörün' nün gözünü de korkutmuştu Tunus'taki Halk Ayaklanması

Yemen'deki karışıklık haberlerini okurken, Mısır'ın da karıştığını duyduk

Hiçbir Müslüman Devleti'nde; iç savaşlarla kardeş kanı dökülmesine, bir müslamanın dahi sevinmesi mümkün değil. Fakat şu bir gerçek ki; yıllardır, Batılı destekçilerinin arkasındaki güç'le, ülkelerini ''DEMİR YUMRUK'' la yöneten ARAP DÜNYÂSI DİKTATÖRLERİ, halklarına kan kusturuyorlar âdetâ. 

ABD ve Batılı Devletler, kendileri ile iyi geçinen bu DİKTATÖRLER'e ses çıkarmıyorlar yıllardır. Müslüman halk kan kusmuş, işkence çekmiş, onların umurunda mı?(!).. Kendi kurduttukları DİKTATÖRLÜK REJİMLERİ, menfaatlerine uygun davrandığı müddetçe, hiç problem yok. ''Can-ciğer, kuzu sarması(!)'' gibi oldular hep Mübârek(ler). 

Bakalım bu olayların arkasından; ABD ve Batılıların oyunları mı çıkacak yoksa, Rabb'imizin yeni hazırlıkra mı tulû edecek?!.. 

Her iki hâl'de de, Rabb'im(iz)'in yeni yeni hazırlıklar yaptığının işâretleri var gibi bu olayların arka plânında. 

Bekleyip göreceğiz bakalım... 

Sağlık ve Muhabbetle 

29.01.2011, cumartesi
Bektaş Azizoğlu
İSTANBUL
 

 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup,..