Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '10

 
Kategori
İnançlar
 

İslam'ı zor göstermek oynanan bir oyundur

İslam'ı zor göstermek oynanan bir oyundur
 

Dini Yaşamak Çok Kolaydır !


Tarih boyunca, dini özünden saptırmayı amaçlayan ve dinin yaşanmasını engellemek için türlü yöntemler deneyen kişiler, dine birçok zorlaştırıcı uygulama ve hurafe katmaya çalışmışlardır. Kendi türettikleri uygulamalar yüzünden bilerek veya bilmeyerek insanların dinden uzaklaşmalarına sebep olmuşlardır.

Kolaylık dini olan İslam Dinini ortadan kaldırmak için, dine İslam'a içerden çok büyük bir suikast yapıldı. İçerden gerici ve yobaz düşünce geliştirilerek çok büyük bir oyun oynandı. Mesela bir kısım (samimi olanları tenzih ederim) misvak kullanıyor, cübbe takıyor, sarık kullanıyor, vicdanı gayet rahet ediyor. Bunun dışında İslam'ın dünyaya hakim olması için hiçbirşey yapmıyor. Cübbe takmayı İslam için yeterli görüyor. Bu böyle olmamalıdır elbette. Müslümanlar bu konuda çok uyanık olmalıdırlar. Yıllarca, İslam'ı yalanlarla bidatlerle zormuş gibi bir hale getirenlere karşı da çok uyanık olunmalıdır. Dine sonradan birçok bidat katıldı. Derin düşünen her insan bu oyunun şeytanın bir oyunu olduğunu hemen kavrayacaktır.

Şeytan öyle bir sistem kurmuş ki, dini dışardan çökertmek yerine daha yıkıcı olabilecek, kolaylık dini olan dinimizi zor göstererek, içerden çökertme yoluna insanları davet etmiştir. Mesela hristiyanlıkta da yapılan budur. Uyuyan, günlük ihtiyaçları olan, Allah'ın aciz bir kulu olan güzeller güzeli Hz. İsa'yı haşa Allah'ın oğlu olarak adlederek, milyonlarca insanın inançsızlaştırılmasına vesile olmuşlardır. Hz. İsa Allah'ın oğlu değil, peygamberidir.

Kuran'a tam uyularak yaşanan İslam Dini her insanı kurtaracak tek yoldur. Kuran'a tam uyan kurtulmuş olur.

Geleceği sahih hadislerle ve Kuran ayetleriye sabit olan Çağımızın kutlu şahsı Hz. Mehdi zamanında dine sonradan katılmış bütün bidetler kalkacaktır. Güzel dinimiz Peygamberimiz döneminde olduğu haline dönecektir. O zaman dine nelerin katıldığını da insanlar hayretler içinde izleyecekler. İslam'ın dünya hakimiyetinde insanlar çok sevinecek ve İslam ne kadar güzelmiş diyecekler. Kurana tam uyan Allah'ın izniyle kurtulacaktır. İslam'ın sunduğu güzelliklerden ve kolaylıklardan, faydalanma şerefiyle şereflenecektir.

Her müslüman İslam'ın güzelliklerini görmek için çok istekli olmalıdır, ve elinden gelen bütün çabayla dinini yaşamaya istekli olmalıdır. İslam kolaylık dinidir. Kuran'ın kolay olana ileten bir rehber olduğunu, Allah'ın yarattığı imtihanın çok kolay olduğunu, ve Allah'ın kolay olanı emrettiğini hiçbir müslümanın unutmaması lazımdır.

(www.kolaylikdiniislam.com)

 
Toplam blog
: 164
: 3066
Kayıt tarihi
: 01.11.09
 
 

Özel bir şirkette dış ticaret yetkilisiyim. İnternet üzerinden toplamış olduğum bilgileri, başkal..