Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

İslami evlilik için dini eş arama

İslami evlilik için dini eş arama
 

islami evlilik sitesi


Evlilik hayatımızın en önemli hususlarındna bir tanesidir. Hayatımızı kökten değiştirecek, evliliğin yanı sıra evlendiğimiz kişinin de hayatımızı komple değiştireceğini bilmekteyiz. Bu sebeple evlilik çok hassas bir konu olup, dikkat ve titizlik ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Hoşnut olunmadan kesinlikle evlilik gerçekleştirilmemelidir. Evlenecek çoğu insanın belli kriterleri vardır. Bu kriterler doğrultusunda kendilerine eş seçecek kişiler, karakterleri ile uyum sağlayacak bir eş ile evlenmek isterler. Eğer islami açıdan dindar ve dinine bağlı bir eş ile evlenip, evliliğinizi dinin temelinde daha da sağlam bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız çağımızda buna uygun eş bulmak maalesef ki oldukça zordur.

Eğer evliliğinizin temelinde din olsun istiyor, dinine bağlı bir eş arıyor ve hayatınızı din ile birlikte devam ettirmek istiyorsanız İslami Evlilik Siteleri bu konuda devreye girmektedir. Çünkü çağımızda bu kriterlere uygun eş bulmak oldukça zor olduğu için kaliteli olması şartıyla bu tarz sitelerden bilgi edinmek mümkündür. Kriterlerinizi göz ardı etmeyecek ve İslami kuralları benimsemiş, hayatını o şekilde şekillendirmiş birisi ile birliktelik kurabilmek herkesin hayalidir. Evleneceğiniz eş ile ömür boyu aynı yastığa baş koyup, aynı hayatı süreceğiniz için kriterlerinizi göz ardı etmemeniz gerekmektedir.

Ciddi evlilik istiyorsanız bahsettiğimiz sitelerin gösterdiği hassasiyet ile flört veya birlikte olma gibi bir niyeti olan insanlardan uzak bir şekilde, sadece evlilik arayan insanlar ile tanışıp, görüşebilirsiniz. Dini evlilik siteleri üyelerin profillerine girdiği bilgiler gerçekten evlilik mi istiyor yoksa insanlar ile ciddi bir ilişki kurmaksızın zaman mı harcıyor şeklinde değerlendirmeye alınarak, ciddi düşünen insanların ayaklarına bağ olmaları engellenmektedir. Sizde hemen ciddi bir evlilik düşünüyorsanız ve İslamı tam anlamıyla yaşayıp hayatınızı bu şekilde devam ettirebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..