Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

İslami evlilik üzerine altın tavsiyeler

İslami evlilik üzerine altın tavsiyeler
 

islami evlilik üzerine


İslami evlilik dendiği zaman her ağızdan bir şey çıkmaktadır. Herkes bir şey söyler ancak hangisinin doğru hangisinin yanlış bir bilgi olduğunu anlamak bu koşulda size kalmaktadır. Bu sebeple doğru bilgiye ulaşmak için gerçek ve sağlam kaynakları incelemeli, okumalısınız. Bunun için bizde size birkaç bilgi ile destek olmak için bir yazı hazırladık. Dinimizde evlilik, aile gibi konular son derece önemli konulardır. Kadın, aile evlilik üzerine oldukça fazla bilgi olduğu için aynı zamanda dışarıda ki insanlarda kendilerince bir şey söylediği için hangi bilginin doğru olduğu hangi bilginin yanlış olduğu konusunda zorlanıyorsanız, empati kurmalısınız. Tamamen tarafsız bir şekilde bir empati kurarak hangi bilginin doğru olduğuna hangi bilginin yanlış olduğuna kanaat getirebilirsiniz.

İslam dininde evlilik Müslüman kişilere emredilmiş bir konudur. Evlenip, hayırlı bir eş ile çocuk yapıp o çocuğu hayırlı ve dinine bağlı bir şekilde yetiştirmeniz emredilmektedir. Evliliği kendinizin anlaşabileceğiniz bir eş ile gerçekleştirip, aynı zamanda elbette ki severek bunu gerçekleştirmelisiniz. Eğer evlenecek ancak kendinize uygun bir eşi normal koşullarda bulamadıysanız bunu evlilik siteleri, internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

islami evlilik üzerine ve edep kuralları çerçevesinde bir arayış içerisinde olarak, internetteki İslam dinine aykırı ve güvensiz bir şekilde hizmet sunan internet sitelerinden elbette ki uzak durmalısınız. İslami evlilik siteleri ile İslam dinine uygun bir şekilde, evlenmek için karakterinize uygun eş arayabilirsiniz. Evliliğin ne kadar kutsal ve önemli bir mekân olduğunu düşünerek İslami kuralları göz önünde bulundurmalı ve bu sebeple İslami evlilik sitelerinin güvencesi ile kendinize doğru yol ile bir eş arayabilirsiniz. Çünkü İslami evlilik siteleri, flört tarzı sitelerden uzak olup İslam’a aykırı olmayacak bir şekilde hizmet vermektedir.

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..