Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '15

 
Kategori
İnançlar
 

İslamiyeti dünyadan silme hareketleri

İslamiyeti dünyadan silme hareketleri
 

İslamiyet akıl diniydi ama yüzyıllardır tekrar edilen duaların anlamı hiç bilinmedi. Tüm dinlerin en yenisiydi, diğer dinlerde bir mantık sorunu vardı. İslamiyet doğru yorumlansa idi kusursuzdu. Onun için ölen ve öldürdüklerini söyleyenler onu hiç dinlemediler. İçlerinde ki irinli, mikroplu isteklerini ona sıvadılar. Dinlemediler, şeytan kulaklarına fısıldadı kulak kesildiler.

Bir insan öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir diyen bir dinde katliam olur mu?

Zaman size uymazsa siz zamana uyun dedi. Çünkü Arap ülkelerinde örtünmezseniz güneş kavurur yakar, cilt kanseri olursunuz.  O zaman güneş koruyucu kremler mi var. Beyaz giysilerle örtündüler.

Ama bu örtünme olayını tüm dünyaya ya uyguladılar.

6:138 -
 Zanlarınca dediler ki:"Bunlar dokunulmaz hayvanlar ve ekinlerdir. Bunları bizim dilediğimizden başkası yiyemez. Bunlar da sırtına binilmesi yasaklanmış hayvanlar." Bir kısım hayvanları da üzerlerine Allah'ın adını anmadan boğazlarlar. Bütün bunları Allah'a iftira ederek yaparlar. Allah onları iftiralarıyla cezalandıracaktır.

Hayvan katletmeyi Allahın adını anarak yaptılar.

OYSA

Rasûlullah (s.a.v.) buyurdular ki: “Bir kadın, eve hapsettiği bir kedi yüzünden cehenneme gitti. Kediyi hapsederek yiyecek vermemiş, yeryüzünün haşeratından yemeye de salmamıştı.”[Buhari, Sahih, Bed’ü’l-Halk 17, Şirb 9, Enbiya 50; Müslim, Sahih, Birr 151]

Ayrıca kedinin yediğinden yiyen, kedinin dokunduğu suyla abdest alındığına dair rivayetler var. Peygamberimiz kedi giysisinin kenarında uyuyunca onu rahatsız etmemek için giysisinin o kısmının kesmiştir. Ama hala vahşet hala hayvanlara eziyeti hakkı sayan bir güruh var.

Allah-u Teâlâ şöyle buyuruyor:

“Allah sizden iman etmekte olanları ve ilim verilenleri derecelerle yükseltsin.”

Mücadele 11

İlim Çin’de bile olsa gidiniz, dedi. İbadetten daha mühim olan şeyler insanlık yararına yapılan işlerdi. Bir ağaç kesenden, hayvanlara yapılanlara kadar onlarca ayet var. Kıyamet bile kopsa elinde ki fidanı dik dedi. Bilen dinleyen anlayan oldu mu? Taş ucubeler için onları katlettiler.

Komşun açsa sen tok yatma dedi. Zenginlikte sınır tanımayan ülkeler, kardeş Müslüman ülkeler açlıktan kırılırken dönüp bakmadılar, hatta keyiflendiler. Bu Ülkeler mi Müslüman’dı, gülmek lazım ama gülemiyoruz maalesef.  Allahın verdiği petrolün zenginliği gözlerini kör etti, şeytana hizmet ettiler. Kibir, gurur, gösteriş, tamah, peh!

Zina yasaktı ama Allah’ı kandırır gibi muta nikâhı yaptılar.  Siz kendi beyinlerinizde Allah’ı kandırabileceğinizi mi sanıyorsunuz.

İbadet neydi günde 5 kez yoldan çıkmaman için Allah’ı anmak, yüreğini temizlemek ve yaptığın yanlışlardan af dilemek içindi. Ama sen içi boş, gösteriş namazları kıldın secdeye vardığında yapacağın işleri, oyunları, çıkarları, kazançları düşündün.

Bir de SAYISIZ yetim hakkı yediniz. Verdiğiniz devede tüy sadakalarla affedilebileceğinizi sandınız. Hırsızlığa komisyon dediniz. Tıpkı vergi vermemek için teşvik bölgelerinde işletme varmış gibi gösterip başka yerlerde ticaret yaptığınız gibi.

Yüzyıllardır boş boş oturan Din adamları sadece dua, sadece Müslüman’ım demek Müslümanlık sandınız. Sizden önce gelmiş bir din aklını kullandı siz kullanamadınız. Onların toprakları sizlere göre fakir bile olsa zengin oldular. Siz zengin topraklarda fakir yaşadınız, size verilenin kıymetini bilemediniz. Müslüman’ız dediniz paylaşmadınız. Merhamet etmediniz, çalışmadınız, düşünmediniz. Sizi kurtaracak olan beyninizi kullanmadınız. Bu yüzden siz beyinsizlere size yapay İslam dini yaratıp satmaya bile başladılar, terör estirdiler.  Siz sadece cılız bir sesle bu İslam değil dediniz.

Öyle mi bu İSLAM değil de sizin örnek olarak göstereceğiniz İSLAM nerde, 3 kuruşa tamah ettiniz, hırsızlığa, arsızlığa, cana kasta caizdir dediniz. 6-7 yaşındaki çocuklara duyduğunuz sübyancılığı utanmadan dine bağladınız.

Kurtuluş istikametinin tam tersine bok çukuruna yürüdünüz. Yüzyıllardır boş boş oturdunuz, gerçek İslam’a sırtınızı döndünüz. Beter olun. Çünkü beyninizi kullanmak yerine içinizde ki şeytanın isteklerine boyun eğdiniz. Hepiniz Şeytansınız! Sizin Müslümanlık nerenizde, hâşâ, çarpılırsınız diyeceğim ama çarpıldınız zaten. Dünyadan kovulmanıza ramak kaldı.

Âdem nasıl yasak elmayı yediği için cennetten kovulduysa Müslümanlarda bu ataletlerinden dolayı dünyadan silinecekler. Bir zamanlar Amerika’yı hatta Dünyayı sallayan o yüce,  adil, akıl dini İslam nerde?

Hatta Kur andan önce Müslümanlarla tanışsaydım Müslüman olmazdım diyen Hıristiyanlar doğruyu söylediler.  Bu olanlar yani Islama yapılan saldırılar sizin tembelliğiniz yüzünden oldu. Artık uyanın, akıllanın, bağnazlara, sapıklara, dini kendi açılarından yorumlayanlara bir son verin.

Ya aklınıza başınıza alacaksınız ya da zaten bu çirkef çukuru bile çok size!

 
Toplam blog
: 38
: 696
Kayıt tarihi
: 21.01.07
 
 

Antalyalıyım. Bir süre istanbul ve Çanakkale de bulundum. Uzun süredir Ankara da yaşıyorum. İki o..