Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '18

 
Kategori
Eğitim
 

İşleriniz 'Kitabına Uygun' Olsun

İnsan kaynakları politikalarını, süreçlerini ve uygulamalarını inceleyen bu eğitimler ile insan kaynakları ve endüstriyel ilişkiler arasında temel sağlanmaktadır. Bu uygulamalar aynı zamanda çevre politikalarını da kapsamaktadır. Bu eğitimlerin amacı işyerlerinde istihdam ilişkilerini anlamak ve bunun yanı sıra istihdam sorunlarını önce tanımak, sonrasında çözmektir.

İş dünyası için entegre eğitim programı olmakta ve iş hukuku alanında uzman kişilerin yetişmesi ile bu alanda ortaya çıkabilecek yöntemlerin araştırılması sağlanmaktadır. Online eğitimler için sadece aktif bir internet bağlantısı ve akıllı cihazlara ihtiyaç duyabilirsiniz. İnsan kaynakları yöneticileri, uzmanları, uzman yardımcıları, personel departmanında çalışanlar, yeni mezunlar hatta bu alana ilgi duyan herkes bu eğitimlerden yararlanabilir. Bu alanda İstanbul İşletme Enstitüsü öne çıkmakta ve kalite eğitimler sunmaktadır.

Yargıtay Kararları Işığında İş Hukuku Eğitimleri

İşverenlerin ve insan kaynakları departmanlarının en çok zorlandığı süreçlerin başında iş sözleşmesi feshi yer alıyor. Bu alanda iş kanunu gereğince işe iade hükümleri bulunuyor. Bu nedenle fesih sürecinin çok iyi yönetilmesi önemini artırmıştır. Uygun ve doğru bir biçimde bu sürecin yönetilmesi için Yargıtay kararlarından yola çıkarak güncel sorular yanıtlar bulmaktadır.

Bu programlarda verilen eğitimlerle bireyler konuya hakim olabilir ve bu alanda ortaya çıkan sorunlara farklı bir bakış açısı ile daha net çözümler getirebilir. Özellikle İK danışmanları ve bu alanda çalışan, çalışmak isteyen herkesin yararlanabileceği bu eğitimlerde iş akdi fesih nedenleri ve hangi koşullarda iş akdi feshi yapılır şeklinde konular yer almaktadır.

 
Toplam blog
: 17
: 1569
Kayıt tarihi
: 16.06.17
 
 

İK alanında yüksek lisans yaptım. Çalışmalarımı kendi tumblr sitemde yayınlıyorum.  ..