Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '16

 
Kategori
Futbol
 

İsmail Köybaşı Fenerbahçe’de!

İsmail Köybaşı Fenerbahçe’de!
 

Son dönemde sözleşmeleri biten oyuncular kulüplerinden fazla para isteyince, oyuncular kendilerine daha fazla para öneren kulüplerin yolunu tutup, ceplerini doldurmaya devam ediyorlar.

Bunun en son örneğini Caner (İnter’e gitti) ve Gökhan Gönül’de gördük.

Gökhan Gönül Fenerbahçe’de 8 yıl futbol oynadı ve sağ bekte bir numaraya yükselerek, milli takımın yolunu tuttu. Ve sonunda sözleşmesi bittiği dönemde Fenerbahçe’nin tüm önerilerini reddedip, devre arasında anlaştığı Beşiktaş’ın yolunu tuttu.

Beşiktaş Gökhan’a ne kadar fazla para verdi bilmiyorum. Ama her şeyin para olduğu açıkça ortada!

Gökhan Gönül Fenerbahçe’nin sağ kanadına dinamizm katarken, İsmail Köybaşı da Beşiktaş’ın sol kanadına aynı katkıyı yapıyordu.

Her iki oyuncu milli takımda oynarken, takımları kendilerinden memnun olmamış gibi bir durum ortaya çıktı. Yani bir nevi değiş tokuş yapılmış gibi oldu!

İsmail Köybaşı ile sözleşmenin detayları daha basına yansımadı, ancak Fenerbahçe Gökhan Gönül’ü gidişine mutlaka bir karşılık verecektir.

Ha bu arada İsmail Köybaşı ile Gökhan Gönül arasındaki tek fark, birisinin ağ ayağını, diğerinin sol ayağını daha iyi kullanmasıdır. Her iki oyuncu da sık sık sakatlanıp, arkadaşlarını yalnız bırakma konusunda hem fikirlerdir!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..