Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '12

 
Kategori
Futbol
 

İspanya favori ama! Del Bosque engel olabilir

Gelmiş geçmiş en iyi takım Barcelona. 13 -14 futbolcusu star. Ancak bunların hepsi İspanyol değil. Bu durum bazı maçlarda İspanya' yı zorluyor. Özelliklede ilk maçlarda. Dünya şampiyonu oldukları turnuvada da İsviçre maçını kaybetmişlerdi.

Lyonel Messi mükemmel bir futbolcu. Dünya şampiyonu olamadığı için eleştiriliyor . ispanya Milli takımını seçmiş olsa ,rahatlardı.Kimse onu dünya şampiyonu olmak zorunda diye eleştiremezdi.İspanya daha rahat kazanırdı.Del Bosque de ödüller kazanırdı. Belki de Guardiola gibi tevazu dolu yorumlar yapardı.

Lyonel Messi zora soyundu. Arjantin Milli Takımını seçti. Kötü Arjantin Milli Takımına başarı kazandırmaya çalışıyor. Zor ama gelecekte dünya şampiyonu olmaları sürpriz olmaz.

İspanya Euro 2012 ye kötü başladı. Del Dosque neler düşünüyor anlayamıyorum. Arbeloa ya forma vermiş yanlış tabii.Pedro yu oynatmamasıda hata.Takım dizilişi de kötü. Basit olan başarılıyı sahaya sürmeyi akıl mı edemiyor.Yoksa maceramı arıyor bilinmez. İtalya karşısında zorlandılar. yedikleri golün hemen ardından buldukları gol olmasa kaybedebilirlerdi maçı.

İspanya şampiyonluğun en büyük favorisi. Ancak Del Bosque  takıma engel olmamalı.

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..