Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '14

 
Kategori
Güncel
 

Israil'in gücü?!

Israil'in gücü?!
 

Neden Kimse İsrail’e dokunamıyor?

Birincisi, İsrail nükleer silaha sahip. ABD eski başkanlarında Kennedy, İsrail e nükleer santral kurulmasına kesin karşı çıkmış ve İsrail onu suikastla öldürdükten sonra İsrail’e nükleer santral kurulmuş, ardından da Nükleer silaha sahip olmuştu.

Türkiye de Nükleer santrale karşı çıkan, sözde ülkeyi savunan Grin (pis) cilere ve onlara destek verenlere duyurulur! Türkiye’nin nükûller silahı olsaydı İsrail bunu yapabilir miydi? Veya Filistin’in böyle bir silahı olsaydı.

17 Aralık olayının asıl sebebi de buydu. Nükleer santral. O sıralar Başbakan, Japonya da anlaşma yapıyordu. Hem de uranyum ve plütonyumu da Türkiye’de zenginleştirecekler. Bu ne demekti?! İlginç olanı ise Türkiye, Karadeniz’de Japonlara kurduracağı 22 milyar dolarlık nükleer santrale tek bir kuruş bile ödemeyecekti. İstanbul 3. Köprüden alınacak para ile yapılacaktı. 3. Köprüye de bu yüzden karşı çıkılıyordu. Alenen söyleyemiyorlardı.   

İkinci nokta ise, İsrail dünyada kurduğu imparatorluk ağı. Meşhur dünyaca ünlü örgütü ile bunu yapıyor. İsrail’in dünyayı yöneten sözde sivil toplum örgütü sayesinde hemen hemen bütün ülkelerin liderlerini ele almışlar. Müslüman ülkelerin liderleri bile o örgütten. İslam birliği örgütü liderleri bile o örgütten. O orgütten lmayan lideri ise öldürüyorlar. Geçmişte o örgütten olmayan liderleri İsrail suikastla öldürdü ve yerlerine kendi bu örgütün adamlarını getirdi. Mesela; Benazir Butto ve babası, Arap ülkelerinde suikastla ölen birçok lider, T. Özal, Mustafa Kemal Atatürk, Romanya eski devlet başkanı Çavuş Esko, gibi. ( hepsi aklıma gelmiyor)  

Atatürk, onların bu örgütlerinin faaliyetlerini Türkiye de yasaklayınca Atatürk’ü siroz zehir ile zehirleyerek öldürdüler. O zaman, Atatürk ün Dr. u, M. Kemal Öke de o örgüttendi. Hatta İsmet İnönü bile bu örgüttendi. O sebeple Atatürk, yatağında yatarken onu ziyarete giden İ. İnönü’ye haber göndermiş ve geriye çevirmiş. İnönü’ye “ ona söyleyin yanıma gelmesin” diye haber göndermişti.

Nasıl ki Mısır da Sisi’yi darbe ile başa getirerek güvenliğini kontrol altına aldıysa, diğer ülkeler de kontrolü benzer şekilde elinde tutuyor. O örgütü iyi tanımayan dünya siyasetini sağlıklı çözümleyemez.

Venezüella gibi bazı ülkeler ve İran gibileri ele geçiremedi. İran, ihtilal sırasında o teşkilata sebep bütün subayları idam etmişti. Günahsızları da o esnada asmıştı. Şu anda İran a saldırının sebebi budur. Bizatihi örgüt üyesi bir Prof. Un ifadeleridir. ( internette bu bilgiler mevcuttur) ABD gibi bir gücü de elinde tutan İsrail e kim dokunabilir?   

Ancak şunu unutan İsrail insanlığın sabrını zorluyor ve sürekli nefret kazanıyor. Bir gün bu insanlık patlayacak ve barajın kapakları açılınca altında kalacaktır. O zannediyor ki nükleer silahımla dünyayı korkuturum, yok ederim.

Bu işi en iyi bilen Rahmetli Aytunç Altındal’dı.  

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..