Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Mahmut Ekrem Muhalefet demokrasiye geliştirir

http://blog.milliyet.com.tr/profilimaspx

31 Mayıs '10

 
Kategori
Siyaset
 

İsrail'in saldırıları!

İsrail'in saldırıları!
 

İsrail, Mavi Marmara Gemisine Saldırdı..


İsrail, Gazze'ye insani yardım götüren gemilere saldırdı. Dokuz Türk vatandaşın öldüğü ve otuzdan fazla yaralının olduğu söyleniyor. BM genel sekreteri olayı kınadığını ve soruşturma açılmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Başbakan'ın Latin Amerika'da, Gen.Kur.Bşk'nın Mısır'da olduğu bir sırada çıkan iki olay insanı düşündürmektedir. Son günlerde terör saldırılarının yoğunlaşması, son olarakta gece yarısı Hatay'ın İskenderun ilçesinde Deniz İkmal Destek Komutanlığına teröristlerce roketatarla düzenlenen saldırıda nöbet değişimi yapan 7 askerin şehit edilmesi ve 7 askerin yaralanması tesadüf olarak kabul edilebilir mi?

Başbakan ve Gen. Kur. Bşk. gezilerini yarım bırakıp ülkeye dönüyorlar. İsrail Gazze'ye yardımı engelliyeceğini defalarca söyledi bunun tedbirlerini alırken de, öncelikle Türkiye'yi meşgul etmesi gerektiğini net olarak bilmemesi düşünülemez. Mavi Marmara gemisine saldırırken, aynı saatlerde İkmal Destek Komutanlığı saldırıları tesadüf olabilir mi? Başbakan'ın İsrail'in Gazze saldırılarına karşı göstermiş olduğu uluslararası tavır ve tutum, İsrail'i zor durumda bırakması nedeniyle gergin olan ilişkiler, İsrail'in şahinleri tarafından kabul görmemekteydi.

Netekim Büyükelçimize yapılan komplo bunu gün yüzüne çıkarmıştı. İşte bugünkü Mavi Marmara gemisi uluslararası sularda Gazze'ye yardım götürürken İsrail'in şiddetli saldırısına uğradı. BM ve Uluslararası antlaşmalar hiçe sayılarak hukuk çiğnenmiştir.

 
Toplam blog
: 147
: 638
Kayıt tarihi
: 13.05.08
 
 

Hızla kirlenen dünyamızda, üstümüze düşen görevi yerine getirmek için çalışmak, gelecek kuşaklara..