Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '08

 
Kategori
Güncel
 

İsrail İran Filistin Halkını rahat bırak!

İsrail İran Filistin Halkını rahat bırak!
 

Bu saldırıların sorumluları İsrail İran


Bugün Filistinde yaşanan her zamanki gibi İranın beslediği islami teror örgütlerinin günahını sivil halkın cekmesi olayıdır. Lübnanda hızbullah filistinde Hamas ve Irak taki şii ler masum halkın içine saklanılarak onların hakkı savunması adına yapılan eylemler en büyük zararı yine o halka veriyor.

İran devlet olduğunu birgün olsun hatırlasın ne yapmak istiyorsa cıksın kendi adına yapsın yeter artık sivil halkın arasına girip onları hedef haline getirmesin. Bunu göremeyen at gözlüğü takmış olanlar duruma bir kere daha baksın.

Tüm bunların arkasına sığınan israilin Katliamlarınada bir son vermesi gerekli, acı bir durum yüzlerce masum sivil bir avuç terörist yüzünden bir katliama açlığa fakirliğe maruz kalıyor. İran gibi islamı yanlış yorumlamış beyinler yüzünden İsrail gibi işgalci zihniyetin ekmeğine yağ sürülüyor.

Bu duruma öncelikle İslamı kendine inanc edinmiş, devletlerin karşı çıkması ve islam adına cihad diyen İslamın felsefesini anlayamamış zihniyetlere dur demesi savaş açması gerekli. İslam höşgörü dinidir isteyen müslümandır. Kuranda hristiyanı müsevisi kabul görmüş o dinlerin allah tarafından gönderildiği kabul görmüş dinlerdir onlara karşı bir düşmanlık olamaz.

Cihad diye ortaya çıkan bu zihniyetler öncelikle kınanmalı diye düşünüyorum. Sonra israil gibi işgalci güçlerin ben kendimi savunuyorum bahanelerinden kurtulunur. Bugün yaşanan hamas teröristlerinin Ateşkesi yenilememesi ve israile 2 3 füzele saldırı yaparak gel bizi bul biz filistinlilerin arasındayız demesi gibi bir durumdur. Yaşanan acı tablo ise bir katliam.

Sonuç iki suçlu vardır İSRAİL İRAN (Hamas)

 
Toplam blog
: 44
: 2426
Kayıt tarihi
: 30.08.08
 
 

Yaşamak buysa yaşıyoruz işte, hayat bir mücadele ve ben de bu mücadeleyi elimden geldiği şekliyle ve..