Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '11

 
Kategori
Dünya
 

İsrailin Türk'lere karşı küstahlığı

İsrailin Türk'lere karşı küstahlığı
 

İsrailin, TÜRK' lere yaptığı küstahlıklar say say bitmez.İnsanlığın savunucusu BM'de İsrail'e aitmiş


İsrail bu sefer haddini aştı. 

Suriye söz konusu olunca "Türkiye'yi bombalarız" diyen İran, İsrail söz konusu olunca Türkiye'ye notalar gönderen Amerika, petrol söz konusu olduğunda her yeri bombalayan Fransa dahil hiç kimse Türkiye'nin dostu değildir. Fakat Azerbeycan, Kazakistan vb. Aziz Türk Devlet'lerini, bu gözü dönmüş ülkelerin arasından tenzih ederim. 

Birleşmiş Milletler, İsrailin tekelindedir. Eğer bu gün Dünya Barışı'nı savunmakla görevli mecraalarda İsrailin egemenliğindeyse korkarım ki Türkiye'nin gerçek bir dost ülkesi kalmamıştır. 

Geçen yıl çok acı bir dönemi yaşadık. "Mavi Marmara" olayı. Ve bu gün bu acımıza tuz basıldığı yetmezmiş gibi yaramıza sirke de döktüler. Evet sonunda bunu da yaptılar. Öfkemizi bir yerde dile getirmemiz lazım. İsrailin bütün bu hukuk dışı davranışlarına neden kimse ses etmiyor? BM "Mavi Marmara" raporunu bugün açıklayacaktı fakat daha rapor açıklanmadan sabah saatlerinde, yahudi lobisinin etkisinde olan bir Amerikan gazetesi "The New York Times" a raporun içeriği sızdırıldı. Ve bu sızdırılma sonucunda insanlığın savunucusu olan Birleşmiş Milletlerinde İsrailin egemenliğinde olduğunu görüyoruz. 

Her konuda Türkiye hakkında haber yapan Uluslararası Medya bu gün Türkiye hakkında hiç bir habere imza atmamıştır. İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, Danimarka vb. Hiç biri Birleşmiş Milletler'in Türkiye'yi haksız çıkardığı konuda haber yazmadı. 

Şimdi anlayabiliyor musunuz? Aslında Türkiye'nin ne kadar yalnız kaldığını? "Dostum" diyenlerin sadece israilin çıkarları için bize yanaştığını, şimdi daha iyi idrak ediyor musunuz? Bütün bu medyalar şimdi kimin hakimiyeti altında? Bütün bu medya kuruluşları aslında yahudi lobisine hizmet eden birer kuruluştur. Peki ya Müslüman ülkelerin kanalları? Onlar neden tek ses olmuyor? Hani Türkiye'yi çok seviyordunuz? Neredesin Dünya? Neler oluyor böyle? 

 
Toplam blog
: 8
: 1957
Kayıt tarihi
: 25.08.11
 
 

Benim ilgi alanım siyaset ve uluslararası ilişkilerdir. Yazdığım blogların kaynağı haberlerdir fakat..