Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ağustos '16

 
Kategori
Güncel
 

İST Büyükşehir ve Üsküdar Belediye Başkanlıklarına

İST Büyükşehir ve Üsküdar Belediye Başkanlıklarına
 

Beni tehdit eden şahıs


12.08.2016 Cuma günü 19.30 sularında İstanbul ili Üsküdar ilçesi Salacak bölgesinde Kız kulesinin karşısındaki Filizler Köftenin arka sokağında arabamı park ederken yaklaşan görseldeki şahıs sokağın tamamını Belediyeden kiraladıklarını özel oto-park olarak işlettiklerini bu doğrultuda park ücreti ödemem gerektiğini söyledi.

Kendisine böyle bir şeyin olamayacağını İstanbul’daki tüm oto-parkları İSPARK’IN işlettiğini söyleyince olsun ya oto-park ücreti vereceksin ya da arabanın lastiklerini patlatır ve çektiririm diyerek tehdit etti. Kendisine nüfus cüzdanını göster deyince görselde görüldüğü şekilde üzerimeye kalkışırken fotoğrafını çektim.  

Sonrasında uzunca sokağın girişlerine ve birkaç yerine özel oto-park işletmesi tabelasını astığını fark ettim. Yaşadığım bu olay büyük şehirlerin merkezi noktalardaki konut sokaklarının birileri tarafından işgal edilerek İstanbul’da değnekçi oto-parkçlılığın yeniden hortladığını düşündürdü.

EĞER belediyeler sokakları bu şekilde bazılarına kiralıyorsa, oto-park tabelalarını da o belediyenin asması ve tabelada kiralayan firma bilgilerini de belirmesi gerekir ki, kiralayanla vatandaş arasında gerginlik oluşmasın veya kiralamak gibi bir hak verilmemişse zabıtanın kontrolüyle gereken önlemlerin alınması gerektiğini ilgililere sunuyorum.

Saygılarımla 

Kadri KANPAK

NOT: Benzeri durumlarla muhatap olan blogerlerin yaşadıklarını yazarak duyurmalarını önemle öneriyorum.   

 
Toplam blog
: 617
: 1221
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Her kesimi anlama ve kabullenme bilincimle; her kişinin asgari yaşam şartlarına sahip olabildiği,..