Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '09

 
Kategori
Güncel
 

İstanbul'da deprem ne zaman olacak?

İstanbul'da deprem ne zaman olacak?
 

Bence normal değil. Sessiz atın çiftesi pek olur derler. İstanbul'da büyük bir deprem beklerken Türkiye'nin sallanmadık bir yeri kalmadı. Örneğin, dün Akdeniz'de bugün de Ege'de Oniki Adalar açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ama İstanbul'da tık yok. Bu ne anlama geliyor acaba diye insan soruyor kendi kendine.

Bu depremler olmadan önce deprem profesörü Mete Işıkara "Türkiye'de 6 veya üzerinde hiç deprem olmadı hep olurdu. Bu yüzden endişeleniyorum." demesi de bu sessizliğin normal olmadığı yönünde.

Olaya astrolojik açıdan bakarsak; 17 Ağustos 1999 depreminden önce gezegenlerin sıradışı dizilimi ve 11 Ağustos 1999 tarihinde ki tam güneş tutulması sanki bir deprem sinyali vermekteydi.

Nasıl ki Ay dünyadaki gelgit olaylarını etkiliyorsa, diğer gezegenler de dünyayı ve insanları etkiliyor. Burdan yola çıkarak Plüton denen gezegenin dünyanın karasal alanını etkilediği ortaya çıkmaktadır. Zaten de 17 Ağustos günü Plüton geri hareket etmekteydi.

Plütonun bu geri periyodunda karalar içten etkilenmektedir. Yani toprak altında kaymalar, patlamalar yada depremler oluşabilmektedir. Tabii depremin büyüklüğünü ve şiddetini sadece Plüton gezegeninin geri gidişi etkilememektedir. Başka gezegenlerin de rolü büyüktür. Örneğin hareket ve şiddetin sembolü Mars'ın açıları da çok önemlidir. Yada Güneş tutulmaları vs. gibi.

İşte burdan yola çıkarak 16 Ağustos ve 6 Eylül 2009 arasındaki dönemde Plüton Oğlak burcunda geri gidiyor ve Mars ile 180 derece yani sert bir açı yapıyor. Bu durum Türkiye'nin gerilimli noktalarında depremler, toprak kaymaları yada toprak altında patlamalar olabileceğine işaret ediyor. Ancak kesin bir şey yok ortada. Zaten bu bir olasılık hesabıdır. Olasılık hesapları da matematiksel olarak bilimsel sayılır. Fakat kimse astrolojiyi ciddiye almamaktadır.

İnsanlar astrolojiyi falla, büyücülükle karıştırmaktadır. Lütfen astrolojiye sahip çıkalım ve İstanbul'da eninde sonunda olacak olan bu deprem için hazırlık yapalım.








 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..