Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '09

 
Kategori
İstanbul
 

İstanbul'da karşı tarafa geçme rehberi

İstanbul'da karşı tarafa geçme rehberi
 

Anadolu Yakasından Avrupa yakasına NASIL ulaşmak istersiniz ?

a) Acelesi olanlar gemiye binebilir. (Bu yönetimi kullanan kişiler genellikle işine dört elle bağlanmış, terfi ya da zam almayı uman kişilerdir)

b) Acelesi varmış gibi olup da bahane arayanlar köprüyü kullanabilir. (Bu kişiler genellikle işini sevmeyen çalışanlardır ki işe geç kalmak için bahane arar dururlar. Köprüde vakit geçsin diye ya müzik dinlerle ya da bulmaca çözerler. Köprü manzarasına karşı kahvaltısını yapanlar da görülür.)

c) Spor yapmak isteyenler yürüyerek geçebilir (Bir yakadan diğerine yürüyünce 500 gram veriyorsunuz. Dönüşü de yürüseniz bir günde tam 1 kilo vermiş olursunuz. Buna 10 gün devam ederseniz tam 10 kilo verirsiniz. Eh malum yaz mevsimindeyiz. Artık rahat rahat Bodruma gidip Mayokini giyebilirsiniz.)

d) Hem spor yapıp hem de stres atmak isteyenler ise yüzerek geçebilir. (Çünkü deniz suyu stresi alıyor. Attığınız her kulaçta 0.5 kalori verdiğinizi düşünürsek hem zayıflamış oluyorsunuz hem de tüm stresinizden kurtuluyorsunuz. Bu yöntem gergin iş adamlarına önerilir. Ancak yüzdükten sonra ıslak mayonuzu umumi bir WC'de değiştirmeniz gerekecek.)

e) Denizin altından geçmek (Marmaray projesi de denilen bu proje 2 yıldır yapım aşamasında. Eğer proje sağ salim biter de yürürlüğe girerse insanlar 5 dakikada karşıya geçebilecek. Eğer kapalı alandan korkma fobiniz yoksa bu yöntemi ilerde kullanabilirsiniz.)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..