Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '06

 
Kategori
Haber
 

İstanbul'da neler oluyor?

İstanbul trafiğinin çözümsüzlüğü yıllardır süregelen, her yeni yönetimle birlikte yeniden planları yazılıp çizilen, stratejileri (varsa) belirlenen ve İstanbul'da yaşayanların da çilesini cefasını çektiği bir kanayan yaradır devan eden.

Ancak bu hal sanırım son aylarda , hatta son bir yıldır artık sabırların taştığı, anlamsız mantıksızca sağa sola bakarak ilerlemeye çalışıldığı, 20 Km lik mesafelere birkaç saate gidildiği bir durma gelmiştir. İstanbul'da yaşayan herkesin araç kullananların özellikle, ya burası 1 ay önce de kaılmamışmıydı dediği mutlaka bir yol, bir kavşak, bir sokak vardır. Böylesine plansız programsız ve koordine olmadan, her birimin farklı haraket ettiği, istediği zaman istediği şekilde kazı yaptığı başka bir ülke varmıdır merak ediyorum.

Aslında bu kadar basit de değil, ve bizlerin tepkisizliğinin sonucu bu kadar sorumsuzluk sanırım. Acaba Topkapı-K.çekmece hattı kaç defa ve kimler tarafından hangi tarihlerde trafiği angelleyecek şekilde kazıldığı hakkında bi bilgi verebilecek varmı?

Ömrümüz yol sorununa cözüm beklemekle geçti, umarım bizden sonraki nesillere iyi şeyler bırakılır-demek için de iyi şeylere başlanmış olması gerekiyor.

Saygılarımla,

 
Toplam blog
: 20
: 665
Kayıt tarihi
: 23.06.06
 
 

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun, siyasi , ekonomik ve konjüktürel gelişmeleri birlikte..