Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '09

 
Kategori
Tarih
 

İstanbul'da nükleer bombaya müdahale

İstanbul'da nükleer bombaya müdahale
 

Bir Işık Süleymaniye'de


Medeniyetler, Kendi İçlerinde Bölünmedikçe Fethedilemez!

İstanbul'da Nükleer Bombaya Müdahale 3 bölüm. Bekleyin bütün soruların cevabı orada.

Yazıda beraber: (TSK, MİT, EMNİYET, HİLAFET, ELKAİDE, HİZBULLAH, PKK, MEDYA) İsimli taşlarla satranç oynayacağız. Türk ordusuna oynanan oyunları. Nabukadnazer'in Yahudileri sürdüğü Babil'inden. İmam Gazaliye, Fatih'in Roma ya gönderdiği ajan Kardinal Sadık ve ona bağlı Afrika da Müslümanlığı yaymakla görevli Missioner görünümlü Müslüman Hüseyin'in torunu Barrack Obama'ya. Çorum'da son 3 yılda çıkan kene vaka'sının nedeni!

Kapalı Çarşıdaki CİA ajanlarına. Bizans İmparator'unun yeğeni Sophia ve onun Mora'dan Moskova'ya gelin gitmesi. İVAN II ile evlenmesi. Kremlin sarayındaki 2 başlı yılan resmine kadar. Atatürk'ün Türkiye'nin bayrağını Mavi zemin üzerine Yeşil başlı bir kurt yapmak istemesinden. Abdülhamit'e. Kuşçubaşı Eşreflere. Macaristan'dan gelen NÜKLEER malzeme dolu vagona Yedikulede müdahaleden. Abdullah Çatlı'ya. Pkk oluşumuna. Ateist, Sebatey, Ermeni, Rum olan hainlere kadar.

    II Abdülhamit Hanın Kızlarından birini ''Abdullah'' isimli Mabeyincisi ile gizliden yaptığı Nikah ve Anadolu'da Çorum'da yaşayan ''Son Osmanlı'' hanedanlarına kadar. Yeni yazı dizisiyle müdahale! Şark kahvesi'nden başlayacak.II. bir vaka-i vakvakiye: Bilmeyenler için( Yunan mitolojisinde, vak vak ağacının meyveleri insan cesedine benzediği için olaya bu isim verilmiştir.) olayı ile hainleri. Topkapı Sarayı'nın girişindeki Çınar ağaçlarına asılacak.! Lazda bizim Çerkezide, Kürdide. (Çamda bizim. Kozalak da bizim).

Yedicilere buradan hatırlatma: Ne! Nabukadnazer'in sürgünü. Ne Baba Flavius Vespasianus ve oğlu Titus katliamı. Adolf Hitler ve SS Subaylarının yaptıkları gibi bir sonunuz olacak.

Öyle ya! bu devirde Sinan gibi mimar. Süleymaniye gibi eser nerede. Mimar buldum desen, Sinan bulamazsın. Sinan bulsan, Süleyman bulamazsın. Hepsini bir yerde görmek dilersen' ille de Süleymaniye'ye çıkarsın...
Süleymaniye'de rüzgarın eğdiği ağaçlar geceye doğru esiyordu ve orada birileri vardı. Kaos düzenin mimarlarının hesap edemediği, ikisininde dedesi Teşkilatın Anadolu Hücresinin kurucuları ve torunları idi. Abdülhamit'ten alınan sancağın: Emanetçileri... Onlar geri dönüyor.

10 Kasım 1938'den beri bu devletin tüm kurumları bir atım öte gidemediler.

İstanbul'a verecekleri son hediye '' 2010 AVRUPA KÜLTÜR BAŞKENTİ'' Nükleer Bombaya müdahale edeceğiz. Ama; 2013'de başka bir tehlike var. Sakarya çukurunda oluşacak 6'dan büyük bir deprem. O da .........''lerin B Planı?

''MEDYA ÜÇ BEŞ SATILMIŞIN ELİNDE. KORKMA! SATILMIŞ SATILMIŞI SATAR. SENİN O AMERİKADAKİ TOPRAĞINI KAZSAN. YA! BİR MOHİKAN KAFASI ÇIKAR; YADA BİR APAÇİ ELİ.''

Bunu, Türkiye'yi Medya ile satan. Ödül olarak Amerikada çiftlik ve toprak verilen satılmış gazetecilere yazıyorum. Türkiye'yi BBC'ye jurnalleyen. Humanist görünümlü satanist medya yazarlarına yazıyorum.
Siz , Bizdeki ''ORDU MİLLET'' anlayışını yok etmeye çalışan gazete kuruluşları. Ulu Önder Mustafa Kemal'in bize öğretemediği uşaklığı öğretmeye çalışanlar bu söz sizlere. Tabi! 20 yüzyıl’dan sonra Tarihi satılmış gazeteciler yazıyor. Biz yazdırmayacağız…

Bana bu yazımla gülenler. Sizede 3 satır yazıyorum: Bombanın hesabını, 3 kişi bilir! Bir Bomabayı yerleştiren, bir, Bombayı ateşleyen, birde Bombadan küle dönen İnsanlar bilir.

”TONYUKUK'LAR YAŞADIKÇA! BİLGELER YETİŞECEKTİR ELBETTE!''

MERKEZ:1919 İmza:(Tonyukuk).

Sır Süleymaniye'de Saklı...

'' Siz Ne Halde İseniz, (Sizi İdare İçin) Başınıza O Halde Adam Getirilir.'' HADİS-İ ŞERİF...
Sultan Ahmet 7 Ağustos 2008 Abdullah Ümit YILDIZ.(Bilge)...

ÇOK YÖNLÜ;  OYNAK MERKEZLİ STRATEJİ TAKTİĞİYLE 2020'ye doğru...

 
Toplam blog
: 67
: 4037
Kayıt tarihi
: 24.04.07
 
 

17 Şubat 1986'da: Soğuk karlı bir Şubat gecesi Koca Karı olan ebenin ellerine ''bilim otoritelerinc..