Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

İstanbul Sokakları'na final şoku!

İstanbul Sokakları'na final şoku!
 

Televizyon dünyasında bazı kanalların çok talihsiz dönemler yaşadığını ve arka arkaya gelen başarısızlıklar ile birlikte hızlı bir düşüşle karşılaştığını görmekteyiz. Bahsi geçen kanallar arasında en öne çıkan ve yaşadıkları ile dikkat çekici bir gerileme yaşayan kanal ise tahmin edileceği gibi Show TV oldu.

Maddi açıdan yaşadığı sıkıntılar ve TMSF'ye devir olmasının ardından temizlik yapma zorunluluğuna tabi tutulan kanalın bir daha kendisini toplayamadığı görülmüştü. 4-5 yıllık bir süreci kapsayan bu süreç hala etkilerini sürdürüyor.

Bu etkiler içerisinde yer alan en önemli durum ise dizi konusunda yaşanan uğursuzluklar ve erkenden yayından kaldırmalar olarak belirtiliyor. Kanal hangi diziyi yayına alsa kısa bir süre sonra yayından kaldırmak zorunda kalıyor. Bahsi geçen yayından kaldırma durumunun son örneği ise pazartesi akşamları yayınlanan İstanbul Sokakları oldu.

Başrollerinde Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Naz Elmas ve Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin olduğu yapım kanalın istediği sonuçları alamadığı gerekçesi ile 9.bölüm itibari ile final yapma kararı aldı. Dizinin yapımcılığını sürdüren Gold Film adına açıklama yapan Faruk Teber, dizinin pazartesi yayınlanacak olan 9.bölümü ile sonlanacağını doğruladı.

Yani Show'un elindeki 3 diziden birisi olan İstanbul Sokakları da yolun sonuna geldi. Kanalın diğer iki dizisi olan Asla Vazgeçmem'in önümüzdeki günlerde final yapacağını, diğer dizi Aşk Laftan Anlamaz'ın ise henüz net bir yargıya ihtimal bırakmadığını görüyoruz.

Bu şartlarda Show'un durumunun daha da vahim olacağını ve bütün yaz sezonunu Güldür Güldür Show'un tekrarları ile geçirebileceklerini tahmin etmek zor değil vallahi.

 

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..