Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '09

 
Kategori
Blog
 

İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARINA DAVET

İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARINA DAVET
 

MB Yazarları Kitap Fuarında buluşalım


31 Ekim 2009 cumartesi günü başlayacak olan 28. İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı 8 Kasım 2009 pazar günü sona erecek. Milliyet blog yazarları için fuarda Milliyet tarafından açılan standdan yararlanmamız için blog yazmıştım ve Milliyet yönetiminin bizlere böyle bir olanak sağlamasını talep etmiştim. Daha birçok taleplerimiz olmuştu ve kitabı olan ya da olmayan yazar arkadaşlarımız aşağıda linklerini verdiğim bloglarıma yorum yaparak destek vermişlerdi. İmza günü yapmak isteyen arkadaşlarımız da isimlerini yazdırmışlardı.

Milliyet Blog yönetiminden gelen cevabi yazıda Milliyet gazetesi ile MB internet sitesinin ayrı yönetimlere sahip olması nedeniyle taleplerimizi karşılayamayacakları bildiriliyordu. Yani Milliyet standında yer alamayacağımız kibar bir şekilde ima ediliyordu. Ancak milliyet.com.tr de bizimle ilgili bir haber yapılabileceği ifade ediliyordu.

Daha önce söylediğim gibi Milliyet standında MB yazarlarının kitaplarını imzalaması Milliyet için bir kazanç olacaktı yazarına ne kadar sahip çıkmasının göstergesi açısından. Şimdi böyle bir olanak sağlanmadığına göre kitabı olan ve fuarda kitaplarını imzalatmak isteyen, okurlarıyla buluşmak isteyen arkadaşları fuara davet ediyorum.

Ben 5-6-7-8 Kasım 2009 tarihlerinde fuarda olacağım. ŞİİRDEN YAYINLARI Salon 4, No 237 standında 4 gün boyunca sabahtan akşama kadar kitaplarımı imzalamak için bulunacağım. MB yazarları içinde daha önceki bloglarıma yorum yazıp fuara katılmak isteyen arkadaşlarımı isimlerini bir kez daha bu blogun altına yazmaya davet ediyorum. 4 gün boyunca başvuran arkadaşlarıma süreler ayırarak ŞİİRDEN YAYINLARI standında okurlarıyla buluşmalarını sağlayacağım. Yani 20 arkadaş varsa her gün 5 arkadaşa yer verecek şekilde düzenleme yapacağım. Son gün de hep birlikte standda olacağız.

Bu blogumu okuyan arkadaşlardan kitapları olanlar ve imzalayarak okurlarına ulaştırmak (yani standda satış yapmak) isteyenler isim soy isim kitap isimleri ile hangi gün katılacaklarını yorum olarak yazsınlar. Mümkünse telefonlarını da bıraksınlar. Kendileriyle görüşerek güzel bir düzenleme yapalım.

Umarım hep birlikte çok güzel bir fuar etkinliği yaparız. Ve bütün arkadaşlarımızı da bizlere destek vermeye davet ediyorum.

ŞİİRDEN YAYINLARI

Salon 4

No 237

5-6-7-8 Kasım günleri

Coşkun Karabulut

0542 2544650

 
Toplam blog
: 264
: 1128
Kayıt tarihi
: 30.04.07
 
 

1956 Sarıkamış Kars doğumluyum. 6 şiir kitabım ve 2 deneme kitabım var. son kitaplarımı B..