Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '20

 
Kategori
TV Programları
 

İstanbul'un Muhafızı Cuma'ya!

ÇAĞATAY ULUSOY'UN HAKAN: MUHAFIZ DİZİSİ 3.SEZON BÖLÜMLERİ CUMA'YA INTERNETTE

İstanbul'un Muhafızı olan Çağatay Ulusoy'un Netflix internet dizisi The Protector 3.Sezon yeni bölümleri 6 Mart Cuma Günü Netflix'de. 3.Sezonun tüm bölümleri önümüzdeki Cuma günü Türkiye Saati ile Saat:11.00'den itibaren yayında... son 15 gündür resmi fragmanı internette dönüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=OaESkQEGiPs

190 ülkede, 167 bin kayıtlı üyesi tarafından seyredebilecek... Arkasından çekimleri yapılmış olan 4.sezon yayınu yayına girecek. En erken 2020 sonunda ya da 2021 ilk aylarında yayına girecektir. Şayet ilgi büyük olursa, 5.sezon vizesi alacak ve çekimleri önümüzdeki günlerde çekilecektir.

Ulusoy'un dünya dizisi 1 yıldan fazladır izleyicisi ile başbaşa...  İlk 1.sezon önceki yıl 2019 Aralık ayında yayına girmişti. 2.sezon ise 2020 Nisan ayından bu tarafa ekranlarda dönüyor. Dünya yakışıklı oyuncumuz Çağatay Ulusoy ile yatıp, kalkıyor. Başka Meksika, Latin Amerika Ülkeleri, Avrupa (İtalya, İspanya, Almanya ve İngiltere'de) yoğun ilgi gördü.

DİZİNİN 3.SEZON KONUSU:

Dizinin 3. sezon resmi konusu ise şöyle: ” Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor. Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.”

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Yurdaer Okur, Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosunda yeni sezonda sürprizlerin ekleneceğini de biliyoruz. Umut Aral, Gönenç Uyanık ve Gökhan Tiryaki’nin yönetmenliklerini üstlendiği dizinin üçüncü sezon tarihini dizinin oyuncuları ortaya çıkardı.

Tüm Dünya ülkelerinde milyonlar, İstanbul'un Muhafızı (Çağatay Ulusoy) ile Cuma'ya buluşuyor.

Keyifli seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..