Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '17

 
Kategori
Güncel
 

İstanbul ve Trafiği ile Yaşamak

İstanbul ve Trafiği ile Yaşamak
 

İstanbul’da yaşıyorsanız trafiğini de sevmek zorundasınız diye bir şey yok. Hatta anket yapalım İstanbul’un trafik sorunu yüzünden bu şehirden gitmek isteyen birçok kişi çıkacaktır.
 
Anadolu Yakasında oturup Avrupa Yakasında çalışan biri olarak en çok sıkıntı yapılan konu Köprü trafiği. Yaklaşık olarak 10 yıldır karşıya geçip duruyorum ve anlam veremediğim, mantığıma sığmayan bir durum ise; neden okullar açılır ve kışa girerken köprü de çalışma yapılır.
 
Birincisi; Malum İstanbul trafiği bu, bir yağmur damlasından kontak kapatacak duruma geliyorken, okulların açıldığı dönemde bu şu demek oluyor okul servisleri trafiğe çıkıyor, ve kışın yani yağmur yağması daha yüksek bir mevsim demek ama sanırım karayolları bunları hesaba katmıyor mu anlam veremiyorum.
 
Yağmurlu havalarda ya da daha çok trafik olduğu zamanlarda mı çalışma daha sağlam filan oluyor?
 
Özetle; Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde 23.09.2017 ile 07.11.2017 tarihleri arasında çalışma yapılacak olup, 1 ve 3. Köprüleri kullanın diyorlar. 3. Köprü çok ucuz 1. Köprü de çok boş ya.
 
O yüzden inatla 2’den gitmeyi seviyoruz biz aslında İstanbullular olarak trafiği seviyoruz. İşe gidip kimseye karışmayıp parasını alayıp ama içinden şikayet eden çok insan var.
 
İçimizden şikayet etmekle olmuyor. Zaten alınan ücretler bize yetmiyor, zaten işsizlik bitmiyor bari kaliteli zaman bize kalarak yolumuza bakalım.
 
Umarım bu ülkede çok geç kalmadan bazı konular düzelir.
 
Sevgiyle ve sağlıkla kalın…
 
 
Toplam blog
: 13
: 379
Kayıt tarihi
: 27.06.17
 
 

İşte öyle biri.. ..