Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul'da doğdum. Müzik dinlemeyi, sinemaya gitmeyi, gezmeyi, twitter'da takılmayı, yazı yazmayı severim. Yazmak için bile olsa, bütün gün evde durmaktan hiç hazzetmem, laptopu alır dışarı çıkarım en azından caddede bir tur atar, mağazalarda neler var diye bakarım. Beyoğlu'ndan hazzetmem, Boğaz semtlerine bayılırım. Cağa..

Devamı
 
 
BALIK BURCU - Olumsuz Yönleri? Astrolog İrem Su Yorumluyor..

Etrafımdaki hiçbir balıkta görülmeyen özellikler bunlar. Bunlar doğru olsaydı ünlü ve başarılı insanların birçoğu balık burcu olmazdı. 100 yıldır bir "alkolik melankolik kurbanlık koyun balık insanı" teranesidir gidiyor. Bilim adamları nerede?

18 Aralık 2009 03:06
İkinci kadınların arsızlığı

Çok ilgi çekici bir yazı. Ben hiç evlenmediğim hiç nasıl duygular bilemem ama yakın bir akrabamızın 30 yıllık evliliği bu nedenle bittiği için biraz anlayabiliyorum. Ünlü bir sanatçıyla evliydi ve devamlı televizyonlarda ikinci kadınla eski eşinin ne kadar mutlu bir çift oldukları, ne kadar büyük bir aşk yaşadıkları üzerine haberler vardı. Ne tesadüftür ki bugün ayrıca ikinci kadın olduklarını söyleyen ve sevgilileri ile onların eşleri üzerine sürekli yazılar yazan kişilerin Milliyet Blog sayfalarını gördüm...

03 Kasım 2009 19:48
Eller ağlamış!

oldukça dikkat çekici bir gözlem olmuş. Gözlerin ruhun aynası olduğu gibi eller de hayatın aynasıdır mı desek? Haberi arattım bulamadım acaba bir linki var mıydı?

02 Kasım 2009 21:13
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 19.09.09