Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '10

 
Kategori
Siyaset
 

İşte AKP bu…

İşte AKP bu…
 

“Müminler yaptıkları iyiliklerin karşılığını yalnızca her şeyin tek ve gerçek sahibi yüce Allah (cc)’tan beklerler. Hiçbir zaman karşı tarafın övgüsünü almak, rızasını kazanmak ya da herhangi bir menfaat elde etmek için güzel bir tavırda bulunmazlar. Asıl amaç hep Allah (cc)’ın hoşnutluğunu kazanmaktır”

Biz böyle sanırdık. Hatta böyle olduğuna emindik. Ta ki AKP bazı ezberleri bozana kadar. 45 derece sıcakta halka kömür dağıtarak referandumda nasıl oy kullanması gerektiğini hissettiren zihniyet, bu sefer de yoksul halk için olduğu iddia edilen insanların fakirliklerinin teşhir edilip aşağılık duygusuna kapılmalarına sebep olan iftar çadırına kadar siyaset, hatta daha da ötesi referandum için “evet” kampanyası sokuldu.

Eyüp’teki iftar çadırına konuk olan Burhan Kuzu referandum için evet oyu istedi. Fakir bıraktıkları insanların midesine giren bir tas çorbanın bedelini anında belirtti.

Umarım insanlar bu davranışları değerlendirirler. Kendilerini fakir ve muhtaç bırakanların dağıttıkları bir tas çorba karşılığı gidip onlara biat oyumu kullanırlar, yoksa “HAYIR” mı derler. 13 Eylülde göreceğiz.

14/8/2010

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..