Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '10

 
Kategori
Güncel
 

İşte Ergenekon gerçeği…

İşte Ergenekon gerçeği…
 

Füze kalkanı faciası, İsraile bağırma, çağırma gibi gündemi belirleyen yüksek frekanslı olaylar arasında medyaya düşen bir haber, kanıksanan olayların bir parçası olarak görülebilir.

“Türkan Saylan’ın evinin de arandığı Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin 13 yöneticisi hakkında dava açılmasına yer olmadığına karar verildi.”

Neymiş efendim? Bu kurumun Ergenekonla ilgisi yokmuş. Vah vah, çok üzüldük. Anlaşılan üretilebilen deliller bu insanları daha fazla suçlamaya yetmedi. Veyahutta yandaş medyaya bu kişiler havale edilerek yargılandı cezalandırıldı, elden geldiğince karalandı ve gözden düşürüldü. O yüzden artık bunlarla vakit geçirmenin gereği yok diye de düşünmüş olunabilir. Yapılan açıklamada şu ifade çok dikkat çekicidir.

“Özel yetkili savcılıkça yürütülen Ergenekon soruşturması kapsamında 13 Nisan 2009’da yapılan 12’inci operasyonda ÇYDD üye ve yöneticisi 42 kişi gözaltına alınmış, ÇYDD eski Genel Başkanı Türkan Saylan’ın Arnavutköy’deki evi de dahil olmak üzere 81 adreste arama yapılmıştı.”

İşte Ergenekon gerçeği budur. İnsanları sabahın erkeninde, yandaş medyayı çağırarak, bando mızıka evlerinden toplatacaksın, yandaş medyanın onları linç etmesini keyifle seyredeceksin, sonra adreste arama yapacaksın. Deliller var deyip insanları aylarca yıllarca hapis tutacaksın. Birilerinin getirdikleri ileri demokrasinin göstergelerinden biri de bu olsa gerek.

İzmir, 2010-11-28

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..