Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '08

 
Kategori
Futbol
 

İşte gerçek büyük...

İşte gerçek büyük...
 

Büyüklük sözle değil, icraatla oluyor.

Aşağıda basına yansıyan ve Fenerbahçe Televizyonunun naklen yayınladığı Yüksek Divan Kurulu toplantısında, Fenerbahçe Spor kulübü Başkanı Sayın Aziz YILIDIRIM’ın sözleri ile gerçek büyüğü herkes gördü.

Fenerbahçe yönetimi, takımı güçlendirmek için ciddi harcamalar yaparak, Emre Belözoğlu ile Daniel Güizayı renklerine bağladı.

Sarı-lacivertliler, bonservis ücretleri dâhil, başkan Aziz Yıldırım’ın da açıkladığı gibi 50 milyon Euro harcadı.

Ancak F.Bahçe yönetimi, özellikle geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki başarılı grafiği nedeniyle oyuncularına gelen yüksek rakamlı transfer tekliflerini ise bu sezon daha da ileriye gidebilmek adına geri çeviriyor.

S.Donetsk maçını izledikten sonra F.Bahçe’ye resmi başvuruda bulunan İngiliz ekibi Sunderland’a Semih’i,

Manchester City’ye Kazım ve Volkan için ret cevabı verildi.

Ayrıca İstanbul’a dek gelip, Kezman’ı resmen isteyen PSG yönetimi de hayır yanıtıyla karşılaştı. İşte F.Bahçe yönetimine gelen 4 transfer teklifi ve ret yanıtlarının verilmesi Fenerbahçe’nin bir büyüklük göstergesidir.

Kime ne teklif gelmiş de Fenerbahçe reddetmiş;

Semih için Sunderland’li yetkililer, 7 milyon Pound yani yaklaşık 10 milyon Euro’luk teklif yapmış. Ancak başkan Aziz Yıldırım Semih, F.Bahçe’nin evladı. 10 milyon Pound da verseniz bırakmam diyerek, kulübün parasının olduğunu ve paraya ihtiyaçlarının olmadığını, hedeflerinin olduğunu belirterek, Sunderland’in teklifini geri çevirmiş. Aziz Yıldırım böylece, Semih’e gelen teklife hayır diyerek, kulübün gücünü ve duruşunu Avrupa’ya ve Türkiye’de kıyaslama yapan bazı menajerlere göstermiştir.

Devam ediyoruz Colin Kazım ve Volkan için gelen Manchester City’li yetkililer. Kazım ve Volkan’ı istediklerini bildirdi. Kazım’a 3 milyon Pound (3.8 Milyon Euro), Volkan’a da 10 milyon Euro bonservis bedeli verebileceklerini söylediler. Ama yönetim, Semih gibi bu 2 oyuncuyu da satmayacaklarını M.City’ye bildirerek, bir kere daha büyüklüğünü göstermiştir.

Birde Kezman için gelen PSG’nin yaptığı teklif var. PSG li yöneticiler sanki Ölmüş Eşek Nalı arıyor misali, bir teklifte bulunuyorlar. Fenerbahçe büyüklüğüne yakışacak şekilde onu da reddediyor.

İşte gerçek büyüklük bu hareketlerde saklı. Dışarıdan bakıp da bunu göremeyenlere duyrulur…

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..