Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '15

 
Kategori
Basketbol
 

İşte o an geldi..

Maç Euroleague maçı gibi başladı. İlk çeyrek her şey normaldi. Ancak 2. çeyrek maçın sıradan bir maç değil Final-four maçı olduğu gerçeğiyle karşılaştık. 2. çeyrek inanılmazdı. Real Madrid muazzamdı. Neredeyse tek bir hataları yoktu. Her attıkları basket oldu. Fenerbahçe Ülker gerçeklerle tanıştı. Bu kadar önemi yüksek bir maçta oynamamıştı. Onun şaşkınlığıyla bocaladılar. Hiç bir şey yapamadılar bu çeyrekte. Neyse ki 55-35'le bitti bu çeyrekte. Daha fazla fark olmadan ilk yarıyı bitirdik.
 
MAÇI HAKEMLERLE YAPIYORMUŞUZ..
 
Yıllardır beklediğimiz anın içine hakemler etti. Tamam sizde yıllardır şampiyon olmak için türlü türlü işler yapıyorsunuz da. La bizim günahımız nedir. Evet maçı kaybetmemizde 2. çeyreğin büyük önemi var. Ama çirkeflik yapılmasıydı her şey iyiydi. Real Madrid top tüfek, hakem ne varsa bize saldırdı. Bir ara Obradovic bile baktı, güldü geçti. Efsane adamı bile güldürdünüz. Sizin basit oyunlarınıza. Bu burda bitmez Real Madrid. Gün gelir hesaplaşırız. Bakalım, İsmet Badem'in de dediği gibi. Yarın Olympiacos maçında da çalsınlar bu faulleri.
 
İnsan, üzülmüyor da, sinirleniyor. Bu takımın yıllardır verdiği emek, alın teri bu paçavra hakemlerin eline düşüyor. Klasik ispanyol çirkefliği vardı yine sahada. Reyes, Rudy ikilisi İspanyol milli takımında da olduğu gibi, sahada kendilerini atmadıkları yer bırakmadılar. Ulan adamlar kendilerini yere atarak maç kazanıyorlar.
 
Ancak, taraftarımızın Madrid'deki sesi, isyanı her şeyi özetliyor. Daha taraftar bile olmayı beceremeyen Madrid'liler, şöyle bi durup baksınlar. Yarın Olympiacos buna izin verir mi?..
 
Bizim ilk tecrübemiz, ama bayağı iyi bir tecrübe oldu. Bu maç Madrid'de olmasaydı, bizim olurdu.
 
Her şey şöyle dursun, bir türk takımı yıllar sonra Final-fourdaydı. İşte ordaydı. Bizdik. Başkalarının hırsına kurban gitsek de biz Türktük. Artık biz Türklerin neler yapabileceklerini gördüler. Devamı da gelir. Umutluyuz. Her geçen gün artarak.
 
Kazanmak ve yahut kaybetmek ölçü ile değildir, sen her neysen onun en iyisi olmalısın.
 
Toplam blog
: 3
: 263
Kayıt tarihi
: 01.01.14
 
 

Medya ve İletişim bölümü öğrencisiyim. Fotoğraf çekmeyi, spor yapmayı severim. İlginç gelen her ş..