Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '09

 
Kategori
Magazin
 

İşte Sibel Can'ın boşanma sebebi !

İşte Sibel Can'ın boşanma sebebi !
 

Günlerdir magazin dünyasını meşgul eden Sibel Can'ın boşanma davası tüm sevenlerini üzdü. Boşanmanın sebebi basına açıklanmazken, Sibel Can'ın esrarengiz açıklamaları, biz hayranlarını her cümlesinden dedektif gibi anlam çıkarmaya ve boşanmanın sebebini bir bulmaca gibi tahmin etmeye itti.

Yapılan açıklamalara göre ayrılma sebebinin başka bir kadın yada çocuklarına kötü davranma olmadığıydı. Sebep para da olamazdı çünkü Sibel Can evlenirken evlilik sözleşmesi yapmıştı. Ancak Sulhi Aksüt 'ün bazı borçları olduğu kesindi.

Ayrıca Sibel Can'ın Sulhi Aksüt için evden uzaklaştırma kararı aldırmasının nedenleri ne olabilirdi? Hukuki açıdan baktığımızda bir eş için ancak şu nedenlerle evden uzaklaştırma kararı çıkıyor: Şiddet, tehdit, şantaj, korkutma, eşe yada çocuklara kötü muamele varsa. Bu nedenlerin arasından şiddeti, eşe yada çocuklara kötü muameleyi eledikten sonra geriye "tehdit ve şantaj" nedenleri kalıyor. Yani Sulhi Bey Sibel Can'ı bir nedenden ötürü tehdit ettiği için evden uzaklaştırma kararı çıkmıştı.

Buraya kadar tamam ama bir insan neden eşini tehdit eder?. Tabii ki borçlarını kapatacak parayı almak için olabilir. Neyle tehdit eder? Biraz gerilere gidildiğinde Sibel Can'ı yine birileri seks kasetini yaymakla tehdit etmişti. Sibel Can'ın oğlu Emir'e laf gelmesini istememesi de bu olayın Emir'in babası Sulhi Aksüt'ün yüzkızartıcı bir suç işlemiş olabileceğini ortaya koyuyor olabilir.

Bazı dedikodu sitelerine göre Sibel Can evdeki gizli kasasının boşaltıldığını gördüğünde boşanma kararı almıştı. Bu boşanma sebebinin kısmi bir nedeni olabilir ama bence olay şöyle gelişti:

Çok borcu olan Sulhi Bey karısından tehditle para istemiş olabilir. Tehdit olarak da Sibel Can'la ilgili bazı gizli belgeleri basına vermek istemiş olabilir. İşte o zaman Sibel Can'ın şu sözleri aklımıza geliyor: 'O benim cesur yüreğimdi. Ama fazla cesur çıktı !'. Bu olaylardan da çocukları Emir ve hatta diğer çocukları da kötü bir şekilde etkilenecekti.

Her ne kadar Sibel Can konu para değil dese de konu yine dönüp dolaşıp paraya geliyor bence. Yoksa insan 8 yıllık kocasından ufacık bir nedenden ötürü boşanmaz.
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..