Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '15

 
Kategori
İlişkiler
 

İşte sizi 1 numara yapacak tüyolar

İşte sizi 1 numara yapacak tüyolar
 

1-Görünüşünüz güzel olacak

Erkekliğinizi ya da kadınlığınızı bütün seksiliğiyle ortaya koyacak bir giyim. Çıplak olsanız o kadar dikkat çekmeyeceğiniz bir giyim. İnsan olmayı, adama benzemeyi falan unutun. Simsiyah saçlar yemyeşil gözler gibi romantik güzelliği de boş verin. Elbiseyi değil vücudu gösteriyor gibi hareket edin. Daha sokağa çıkar çıkmaz bütün gözler üzerinize çevrilmiyorsa bu iş olmaz, evinizin yolunu tutun.

İçinizde sadece erkekseniz kadınların, kadınsanız erkeklerin aklını başından alma düşüncesi olsun. Vücudunuzun seksi olan kısımlarını ön plana çıkarın. Bir yeriniz mutlaka güzeldir, oraya çalışın. Sırf oranız için sizi kral/kraliçe yapmak isteyenler olur. Kalçanız mı güzel mesela, sadece kalça olun.  En güzel giyim vücudunuzun güzelliğini gösteren giyimdir. Bunu sağlasın da isterse çul olsun. Yani öyle ki sizi soymaya gerek duymayalım. Tertemiz pırıl pırıl olmanız gerekmez, fazla temizlik güzelliği bozar. Yürüyüşünüz tahrik edici olmalı. Sizi görünce “Bir adam geliyor, biri geliyor” diyorsa siz hiçbir şey değilsiniz. Bir adam “erkek” değildir; erkek “boooovvvv” dur. Kadınlar normal erkekleri asla istemezler; dürüst temiz yüzünüz falan hikâye, saldıracakmış gibi, aranıyor gibi, sapık görüntüsü verin.

2-Güzelliğinizi başkalarıyla paylaşın

Sakın yardım ya da sosyallik anlamında şu klasik paylaşım masallarını anlamayın. “Sevdiğim bir şiir var sana da okuyum mu?” Seviyorsan kendine oku, bana niye okuyacaksın. Tutku anlamında güzellik küstah ve saygısızdır. Efendi, hanımefendi tarzlardan bi cacık olmaz.

Kastettiğimiz paylaşım onun sana vereceği değişik tatlar karşısında senin de ona vereceğin şeylerdir. Verirken de alırken de zevk alacağın şeylerdir. Zaten almak için verirsin. Birine bacağını göstermek paylaşmak değildir. Melek kalpliysen yap çünkü bu işin de yardımı vardır; insanlara her zaman para vermezsin, bazen de ilgi verirsin! Ve bu bence en büyük yardımdır!

Güzel dövüşüyor diye yahut yeteneği var, zengin, şöhretli, güzel konuşuyor diye birine gitmem. Onu güzel konuşurken dinler, zenginse parasını alır, mevkisinden şöhretinden yararlanır ama adamıma giderim. İyi adamın iyi adam diye elini bile tutmam. Elini tuttuğum zaman elim yanmalı.

Güzelliklerimi istediğimle paylaşırım. Bana onlar yaşamak için verildi, torba gibi elbisenin içine sokup saklamak için değil. Yani sonuçta çürüyüp toprak olacak. Ama bana benim istediğim şeyi vermeyene zırnık vermem. Asla o ben değilim demeyin, hiç belli olmaz, yaşa başa bakmam, kimin gözlerinde yüreğimi yakan  ateş varsa...  İnsanlar  isteklerini söyleyemezler, göz kırpacağız,  bakacağız, bacak kıvıracağız ki anlasınlar; hiç işim olmaz, ışık görürsem isterim, söylerim. 

3-Seçici olacaksınız

Beni elde etmek için herkesin şansı var ama beni ancak benim istediğim alır. Zoru görünce salak değilim teslim olurum, gırtlağıma bıçak dayaması gerekmez. Ama yalvarana gitmem, beğeniyor olsam da gitmem; niye yalvarıyorsun ki, bende hakkın var zaten , ben beni sevecekler için yaratıldım! Kimse kusura bakmayacak canımın istediğini seçerim; pasta varken kuru ekmek yemem. Böyle derken zengin fakir ayrımı yaptığım sanılmasın beğenirsem dilenciyle bile yatarım! Yani yine de bir şanslı seçerim (hayatta herkese bir şans vereceksin)şanslıysa alır beni.

Beğenmediğiyle yatan, gezen, evlenen akılsızdır sen kendin ne olursan ol Jamie Dornan’ın peşinden koşacaksın, Kerry Wasington’un peşinden koşacaksın. Yani en çok istediğini alacaksın. Olmazsa ikincisi, üçüncüsü. Sen en altta olsan bile seçime tepeden başlayacaksın. Olursa. Boş ver dengi dengine hikâyelerini, kimin kimin dengi olduğunu kim biliyor ki. Beğenmediğiniz birinin sizi beğenmesi sizin açınızdan kale alınacak bir olay değil.

4-Yaratıcı olacaksınız

Yaratıcı olmanız için illa sanatçı olmanız gerekmez ki zaten sanatçıların yarattıkları da esaslı bir hayat kaynağı değildir. Hayat canlı bir şeydir. Bir resme biraz baktıktan sonra hevesiniz geçer. Ama bir kadın güzel olduğu sürece bakmaya doyamayacağınız bir tablodur. Canlılık çok önemlidir, mutluluğu önce canlılarda arayınız. Hayatı yaratmaktan bahsediyoruz. Mutluluk kaynakları kişi, doğa, sanat. En büyük mutluluk insandır. Hoşlandığınız biri susadıkça hayat suyu içeceğiniz sonsuz bir pınardır. Ama bir pınarla yetinmeyin. Ağırlıklı olarak erotizm konusunda yaratıcılık önemli. Beğenilen güzelliğiniz değil kahreden çekiciliğiniz olmalı. Herkes peşinizden koşmalı. Hiç kimseye benzememelisiniz. İnsanlar sizi başka dünyalardan gelmiş sanmalı. Yani kendinizin yaratanı olacaksınız.

Zevklerinizi de yaratacaksınız; maharetiniz kuru fasulye pişirmekse dünyaya boşa gelmişsiniz. İnsanlar sizin yanınızdan geçerken bile heyecandan kalpleri durmalı. Yolu kapamalı trafiği aksatmalısınız; dışarı çıkmanız olay olmalı. Nedeni siz olun bizler yollarda beklemeye razıyız. İmkânsızı istemiyoruz sizden, varlığınızın gizemlerine bir yolculuk yapın yeter. Aman nolur normal olmayın, normal insanlar yüzünden hayat o kadar sıkıcı ki.  Bizleri üzeceğinizi düşünmeyin, biz neye üzüleceğimizi biliriz.

5-Özgür olacaksınız

Bizi Tanrı yaratmış, onu da bilmiyoruz; yani kimsenin malı değiliz. Doğru olsun yanlış olsun sadece kendi beyninizden çıkan düşüncelerle yaşayacaksınız. Hak hukuk kanun manun tanımayacaksınız. Başka türlü özgür olamazsınız. Çünkü siz belki şeytanın bile yapmaya utanacağı şeyler yapacaksınız. Özgür ruh neyin kötü olduğunu bilir, ruhunuza güvenin sadece ruhları, akılları özgür olmayanlar kötülük yaparlar.

Utanma ahlak gibi köle düzenin alışkanlıklarından kurtulun, özgür ruhların yaptığı hiçbir şey utanmayı ve ahlak sorgusundan geçmeyi gerektirmez. Ne kadar özgürseniz o kadar mutlu olursunuz, dikenli tellerle çevrili bahçelerde çiçekler bile açmaz; yatak odanızın kapısı dahi açık olsun, kim bilir belki biri gelir, sizin özlediğiniz, sizi özleyen!

Saçlarınızı taramayın, dağınık kalsın; çünkü bu özgür olmadığınızı gösterir. Yemeği saatinde yemeyin, saatinde uyumayın. Hiçbir şeyin zamanı olmasın, düzene uymayın. Özgürlük tek başına mutluluktur, onunla bile yaşayabilirsiniz. Özgür olduğunu zanneden insanlara acıyorum! Kendi vücudunuzla oynayın, fantezileriniz sınırsız ve özgür olsun, içinizde günah işlemekten korkmayın. Yaratıldığınız gibi kalmayın, o örnek zaten, sürekli değişin tanıyamasınlar sizi.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..