Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

İstifa saygın insanların yoludur

Abdullah Avcı, yıllardır inşa ettiği başarılı kariyerini milli takımda yıktı. Artık ona güvenebilmek olası değil. Samimi olmayan gözlerle görevine yapıştığını ifade ederken bir çok insani değere sırt çeviriyor. Evet kazancı çok iyi ve anlaşılan bundan vazgeçmek işine gelmiyor. Ama görevinide iyi yapamıyor.

Türk Milli Takım TDsi , herşeyden önce saygılı biri, olmalı. Görevini ve sorumluluklarını bilmeli ve görevde bulunduğu sürece bu sorumluluklarını unutmamalı. Ortada ciddi bir başarısızlık var. Bunun muhakkakki nedenleri var. Ve bunları Avcı biliyor olmalı. Sahada ne yapacağını bilmez şekilde koşan oyuncular, gazete sutunlarında biribirlerine mesaj veren oyuncular ve sakatlanan ya da sakatlandığını söyleyerek takımdan ayrılan oyuncular ve biribirlerine bir şeyler anlatan oyuncular. Bu örnekler kenarda, takımın başında var olduğunu düşündüğümüz TDnin olmadığını işaretleri.

Bugün ya da yarın her ne zaman isterseniz isteyin, Türkiye, Romanya ve Macaristan ile ayni gün ve ayni saatte oynar ve iki maçıda kazanacak iki takım çıkarır. Üstelik bu iki maç rakiplerin evinde olsada bir şey farketmez. Asla bu maçlardan 4 gol yiyerek çıkmaz. A.Avcı başarılı olacak bir takım çıkaramıyorsa hatalı olduğunu anlamak zorundadır.

Maç sonunda, maçın değerlendirmesini yaparken kullandığı cümleler ise oldukça vahim. Bir yorumcu edası ile neler olduğu yada olmadığı için kaybettiğimizi söylüyor. Biz bunları senden iyi görüyoruz A.Avcı. Senin görevin bizim takıma zarar verecek karşı takım hamlelerine önlem almak. Bunları anlatmak değil. Ayrıca sorunun tam kendisi senin düşüncelerin. Selçuk İnan benim oyun planımda yok dediğin anda sorunlar başladı. TD oyuncu ile mücadele etmez. Ne oldu yani yedek bıraktın? Bu karar ve sonrasında olanlar milli takıma zarar verdi. Artık senin bu görevde kalman mümkün değil.

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..